Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μετά τα δεκανίκια βγαίνουν τα εξαπτέρυγα και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς

Τότε ο Σαμαράς δήλωνε ότι τα δεκανίκια είχαν κηρύξει πόλεμο στη Νέα Δημοκρατία, επειδή όλοι "φοβόντουσαν"(sic) τις προτάσεις της Δεξιάς. Έτρεμαν την βέβαιη επέλαση της παράταξής του. Τελικά ... 
οι προτάσεις της δεξιάς είναι ανύπαρκτες, κανένας δεν έκανε πόλεμο στη δεξιά, μόνοι τους πάσχουν από σύνδρομα καταδίωξης και κανένας δεν φοβάται τον Αντώνη, μόνος του κουβαλά στην ψυχή του … «τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας». Ας πάει να το κοιτάξει, γιατί έχει ξεπεράσει τα πρώτα στάδια! Ενδέχεται να ακούει και τις «μικρές φωνές» οπότε η κατάστασή του είναι σοβαρότερη!
Και έφτασε η ώρα να υπογράψει το Μνημόνιο 2. Ο εφιάλτης του Αντώνη έγινε πραγματικότητα! Καταπίνει μια ολόκληρη "επανάσταση" και τι θα κάμει τώρα ο Καμμένος, που θα σταθεί, να ξαποστάσει ο Μανόλης;
Ό,τι προσπαθούσε να αποφύγει, πραγματικά τον κυνηγά και μάλιστα βίαια και αναπόφευκτα! Είναι κρίμα να ζητά να μας κυβερνήσει ένας τέτοιος άνθρωπος τόσο ανεύθυνος και τρομαγμένος μπροστά στις εξελίξεις.
Είναι φανερό ότι το πείραμα Παπανδρέου θα επαναληφθεί με πολύ χειρότερες συνέπειες έτσι και ο ελληνικός λαός κάμει το τεράστιο λάθος και δώσει την εξουσία σε ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί μόνο σε κωλοτούμπες και επιμένουν ότι προτείνουν λύσεις χωρίς να έχουν καμιά πρόταση στη φαρέτρα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :