Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς υπόσχεται … «παγκόσμια ειρήνη»!

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη Συγγρού γιατί δεν έχουν σχεδόν τίποτα να προτείνουν στην Τρόικα στο ραντεβού που κάθε μέρα πλησιάζει όλο και περισσότερο. Για κάθε πρόταση στην ...

οποία παρουσιάζουν ενστάσεις και "αντιστέκονται" ηρωικά, οφείλουν να προτείνουν αντιπροτάσεις. Να δώσουν (κυριολεκτικά) στην Τρόικα εναλλακτικές λύσεις. Δεν έχουν όμως τίποτα να παρουσιάσουν. Μόνο τη μαγκιά της φυλής και της άρνησης. 
Όπως στις επικουρικές, όπου ο τομεάρχης Νικολόπουλος .. "αντιστέκεται" και σύμφωνα με το παράδειγμα του αρχηγού, δεν αλλάζει πουκάμισα και δεν βάζει ούτε την υπογραφή του! Και όμως το επιτελείο του Σαμαρά δεν έχει βρει το … αντίδοτο. Πως θα βρεθούν τα λεφτά για να μην κοπούν καθόλου οι συντάξεις! Κενό …!
Θα μπορούσαν λοιπόν να εμπνευστούν από τις κοπέλες των καλλιστείων. Και να ευχηθούν στην Τρόικα … «Παγκόσμια Ειρήνη, Υγεία και Ευτυχία»! 
Η αναζήτηση εναλλακτικών προτάσεων δεν έχει βγει σε καλό, μέχρι στιγμής, στον Αντώνη. 
Βλέπετε που κατάληξαν οι εφεδρείες που παρουσιάστηκαν στα Ζάππεια ως η λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας; 
Τα κανάλια βέβαια κρύβουν πεισματικά, ότι η εφεδρεία ήταν άλλη μια ζαππειακή πρόταση του Αντώνη και ων Σοφών Οικονομολόγων του: Λαζαρίδη, Μηταράκη και Σταϊκούρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :