Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αντώνη θυμήσου τα δεκανίκια. Πρόσεξε μη σου δώσουν εξαπτέρυγο και γελαστείς!

Αξέχαστη θα μείνει η εποχή που η σκληροπυρηνική δεξιά, παρέα με τα παλικάρια της λαϊκοδεξιάς κατήγγειλαν τους «Πρόθυμους» που ψήφιζαν την δανειοδότηση για την ...
σωτηρία της χώρας. Τότε που ο Αντώνης σε αλλοπαρμένη κατάσταση διακήρυττε την ανάγκη της καθαρότητας της δεξιάς και την περηφάνια να ανήκεις στη γνήσια και καθαρή δεξιά (Μπρρρρρ!).

Όλοι θυμόμαστε να απαγγέλει ποιηματάκια ο Αντώνης από του βήματος της Βουλής και να καταγγέλλει χωρίς ντροπή την ψήφιση του 1ου Μνημονίου ως «παράδοση των κλειδιών από την Κυβέρνηση και τα δεκανίκια» ενώ αυτός ο σωτήρας είχε «διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής». 
Μας τρέλαναν τότε με το μείγμα και τις συνταγές. Χωρίς φυσικά να γίνεται ποτέ μα ποτέ, λόγος, για το ποια ακριβώς ήταν τα φάρμακα που εννοούσαν. Περίμενε ο ασθενής το φάρμακο αλλά δεν τόδινε ο Αντώνης γιατί … δεν κυβερνούσε! 
Τόσο πολύ μας αγαπά ο Αντώνης. Να βλέπει την Ελλάδα να πεθαίνει, κατά δήλωσή του και να κρατάνε τη σωτηρία μας, ως επτασφράγιστο μυστικό, στα ράφια τους οι Μάγοι και οι Χάρι Πόττερ της Δεξιάς, παρέα με τα ακροδεξιά σταγονίδια!

Ήταν η εποχή που τότε ο Αντώνης Σαμαράς επαναλάμβανε κουραστικά ότι η στρατηγική του κόμματος τους είναι «να απαλλαγούμε από το μνημόνιο όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις»!!! 
Γίγαντας Αντώνης!!!! Τώρα ψηφίζει το Μνημόνιο 2, νομίζοντας ότι ακόμη κάνει αντίσταση! Παράνοια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :