Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Όποτε γινόμαστε τσαμπουκάδες, οι συνομιλητές μας φεύγουν!

Έτσι έφυγε και η Τρόικα τον Σεπτέμβρη και παρακαλούσαμε να γυρίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Βλέπουμε η Νέα ΠΟΛΑΝ και τα γιουσουφάκια της δεξιάς αλλά και της αριστεράς (στα δελτία των οχτώ και ...


στο διαδίκτυο) να ζητάνε από την κυβέρνηση και τον Σαμαρά περισσότερο τσαμπουκά. Να σταθούν στο ύψος της … φυλής και των βολικών κεκτημένων!

Είναι ενδεικτική η στάση του Πρετεντέρη που σε καθημερινή βάση, ζητά να πάμε και σχεδόν να τους δείρουμε, γιατί αυτοί (οι Γάλλοι και οι Γερμανοί) απέτυχαν και όχι εμείς! Ούτε κουβέντα για υπευθυνότητα ή τήρηση των υπεσχημένων από ελληνικής πλευράς.
Είμαστε ελληναράδες άρα έχουμε πάντα δίκιο και το απαιτούμε με μαγκιά και θράσος! Ειδικά όταν τραβάμε ζόρι!

Δεν μας λένε βέβαια ότι ενίοτε οι δανειστές ή η Τρόικα φεύγουν και τότε μας λούζει κρύος ιδρώτας γιατί βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και χρειάζεται ένα φύσημα του αέρα για να βρεθούμε στο κενό.

Τότε ούτε τσαμπουκάς μας σώζει ούτε το πολυμήχανο της φυλής, ούτε οι συνήθεις μαγκιές. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια όταν βρίσκεσαι στο κενό και σε ρουφά η ιλιγγιώδης βαρύτητα.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για τσαμπουκάδες γιατί η βαρύτητα είναι μια λευκή τρύπα που ρουφά τα θύματά της και δεν τους δίνει δυνατότητες για κόλπα και διαλόγους! Στο κενό δεν υπάρχει κανένας για να κάμεις επίδειξη κουτοπονηριάς. Μένεις μόνος με τον εαυτό σου και τα πάντα καταρρέουν κάτω από τα πόδια σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :