Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Πολλά βαρύ αντράκι ο Αντωνάκης!


Τι γίνεται και βγαίνει σχεδόν πάντα με τσίτα τα νεύρα ο Αντωνάκης; 
Με σαρδόνιο και σατανικό ύφος; Τι έχει το παιδί; 
Παρατηρήσατε και το χαμογελάκι ενώ τους διέγραφε όλους; Μες την τρελή χαρά! 
Θέλει όλους να τους διαγράψει να του μείνει και το χρεοκοπημένο κόμμα. 
Θα διαγράψει τους νυν, τους πρώην και τους επόμενους, να ησυχάσουν ο Φαήλος, ο Βασιλάκης ο Ζήσης και οι σατράπηδες των αντινιούσηδων!
Τι τους έχει μείνει; Ο αυταρχισμός και οι 


μπαρούφες. Εξάλλου όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί και εθνοπατέρες που περιτριγυρίζουν τον Σαχλαμάρα έχουν κουλτούρα αυταρχισμού. Έτσι έχουν μάθει. Αυτοί είναι. Όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι …. «προδότης» και θα εκτελεστεί στο Γουδί.
Σε λίγο θα αρχίσουν να διαγράφουν και τους Ευρωπαίους για να κάθονται προσοχή μπροστά στα ακροδεξιά σταγονίδια του Σαμαρά. 
Δεν έχουν καταλάβει οι Ευρωπαίοι με τι αντράκι έχουν μπλέξει. Έχει προϊστορία ο κύριος (τρόπος του λέγειν)! Έχει ρίξει κυβερνήσεις και έχει στηρίξει κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που μας έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού!
Νεοδημοκράτες, όποιος δεν ενταχθεί στη Νέα ξεκαρδιστική ΠΟΛΑΝ και όποιος διαφωνεί με τους Αρχηγούς της Φυλής, θα διαγράφεται, πάραυτα! Καλά να πάθετε! Να δούμε ποιοι θα μείνουν επιτέλους μέσα και να έχουν και φωνή. Πάντως και παρακρατικός και ευρωπαϊστής, δεν γίνεται!
Στη Νέα ΝΔ δεν υπογράφουμε …. διαγράφουμε! Τελικά με την ηλιθιότητα που δέρνει τα ακροδεξιά σταγονίδια θα διαγραφεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός από την Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :