Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο… «ανεύθυνος» Σαμαράς ομολογεί τη συνενοχή του στην οικονομική τραγωδία του νεοκαραμανλισμού!!! (video)

Το μονότονα επαναλαμβανόμενο σαχλό «επιχείρημα» των Νεορηγιλλάριων, ότι δήθεν ο Σαμαράς δεν έχει καμία ευθύνη για τα οικονομικά χάλια που παρέδωσε ο Καραμανλής, επειδή δεν… συμμετείχε στην Κυβερνητική Επιτροπή (!!!), καταρρίπτεται από τα ίδια τα λόγια του Αρχηγαντώνη, ένα μόνο μήνα μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009!...!
Εκεί ο Σαμαράς, αφού επαναλαμβάνει τα ψέματα περί... μικρότερου ελλείμματος από αυτό που πραγματικά «έκατσε» για το 2009 (15%), ομολογεί, ότι «ασχολείται με τον Προϋπολογισμό πάρα πολλά χρόνια»!!! Δηλαδή ήταν όχι μόνο γνώστης, αλλά και συμμέτοχος-συνένοχος στους Προϋπολογισμούς της Χρεοκοπίας του Κωστάκη Καραμανλή! Δείχνει απόλυτα ενημερωμένος για όλα, και δεν επικαλείται καμία «δικαιολογία» του τύπου «δεν συμμετείχα στην Κυβερνητική Επιτροπή»… Ήταν, βλέπετε, προεκλογική περίοδος για την ηγεσία της ΝΔ και είχε ανάγκη τη… στήριξη του Καραμανλή και των «καραμανλικών», όπως και τελικά έγινε.
Δίνει, λοιπόν, απόλυτο «συγχωροχάρτι» στον πρώην Καταλληλότερο, λέγοντας, ότι «ο Καραμανλής δεν είπε ψέματα» (!...!) για ελλείμματα και οικονομική τραγωδία της χώρας. Σήμερα ο ίδιος και τα παπαγαλάκια του πασχίζουν να το παίξουν «δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν ρώτησα» κοροϊδεύοντας το λαό και, κυρίως, τους οπαδούς τους…

Θαυμάστε τον στο βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :