Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Καρφάρες Αβραμόπουλου

« Μόνον οι τυφλοί δεν έβλεπαν ότι έρχεται η κρίση» …..
«Ο Κώστας Καραμανλής είναι "ιστορικό πρόσωπο", που αποχώρησε οικειοθελώς από την αρχηγία με την εκλογική συντριβή. Όλοι εμείς κοιτάμε πλέον μόνο μπροστά»
Είναι πασιφανής ο διαχωρισμός του από την επίσημη γραμμή αλλά και τις ανερχόμενες σε ένταση φωνές για «επιστροφή» του πρώην! 
Δηλώνει ότι γνώριζε την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και προέτρεπε με την περίφημη επιστολή του, τον Καραμανλή σε λήψη μέτρων. Βγάζει μάτι η .........

..... έμμεση επίθεση στον Σαμαρά για την άγνοια που επικαλείται , ενώ ο ίδιος «έκανε το καθήκον του» και ενημέρωσε τον πρωθυπουργό:
« παρά το γεγονός ότι δεν μετείχα στην κυβερνητική επιτροπή, έκρινα ότι έπρεπε να κάνω τις επισημάνσεις μου και να προειδοποιήσω για τη δική μου πρόβλεψη, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. "Θα έπρεπε να είναι κανείς τυφλός για να μη βλέπει που πάνε τα πράγματα" …. Δεν χρειαζόταν να ήταν κανείς οικονομολόγος για να το δει. Εγώ κατέθεσα τις απόψεις μου, όπως είχα υποχρέωση εξάλλου. Αυτό απορρέει και από το συνταγματικό χρέος ενός μέλους του υπουργικού συμβουλίου, ενός υπουργού ….»

Δεν υπάρχουν σχόλια :