Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Μαλλιαρός υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της "Μάχης για την Κρήτη" στο Ρέθυμνο

Ο Νίκος Μαλλιαρός, ορίστηκε σήμερα το πρωί (10-10-2010,  από τον επικεφαλής του συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη»  κ. Δημήτρη Γιαννουλάκη, υποψήφιος  αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, μετά την παραίτηση- την περασμένη Παρασκευή - για λόγους υγείας του κ. Μανώλη Μανωλακάκη.
Η επιλογή στο πρόσωπο του κ. Μαλλιαρού έγινε μεταξύ άξιων υποψηφίων  που έδειξαν ενδιαφέρον για τη θέση αυτή, και κατόπιν των διεργασιών που υπήρξαν με τον επικεφαλής αλλά και  τα .........

.......... στελέχη του συνδυασμού, στο Ρέθυμνο αυτές τις ημέρες.
Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, νέο επιστήμονα, καταξιωμένο στην κοινωνία του Ρεθύμνου.  
Η επίσημη παρουσίαση του νέου αντιπεριφερειάρχη  θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Ρέθυμνο μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο στο νομό.  
Ο κ. Γιαννουλάκης ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο υποψήφιο  αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση αναπλήρωση της θέσης .  
Ο Νίκος Μαλλιαρός είναι   42 ετών, διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ, και η επαγγελματική του ενασχόληση αφορά στον χρηματιστηριακό τομέα.
Επίσης διαθέτει εμπειρία στα κοινοτικά και αναπτυξιακά  προγράμματα καθώς περίπου για μια διετία (1995-1997) ήταν ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Ρεθύμνης  με αρμοδιότητες στους συγκεκριμένους τομείς.
Ακολουθεί αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
Ονοματεπώνυμο        : Νικόλαος Μιχαήλ Μαλλιαρός
Ημ. Γεννήσεως            : 25 Σεπτεμβρίου 1968
Οικ. Κατάσταση    : Παντρεμένος  με την Καλλιόπη το γένος Κατσιμπράκη (φαρμακοποιός), με μία κόρη τη Δέσποινα.
Σπουδές
1987-1992. Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός: Απόφοιτος της  Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
1992-1993.   Master of Business Administration: Ένα έτος εντατικής εκπαίδευσης στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων (business management), στο Πανεπιστήμιο του Dundee της Μεγάλης Βρετανίας.
Επαγγελματικές Δραστηριότητες
Νοέμβριος 1993: Χορήγηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού  με ταυτόχρονη εγγραφή στο Τ.Ε.Ε.
Αύγουστος 1995 - Φεβρουάριος 1997. Δήμος Ρεθύμνης: Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Ρεθύμνης  με αρμοδιότητες σε αναπτυξιακά θέματα του Δήμου Ρεθύμνης και σε διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων.
Ιούλιος 1998 έως και σήμερα: Επαγγελματική ενασχόληση με το χρηματιστηριακό τομέα.
Άλλες Δραστηριότητες - Ιδιότητες
  1. Πιστοποιημένο στέλεχος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σαν «Λήψη και Διαβίβαση σε παράγωγα προϊόντα».
  2. Πιστοποιημένο στέλεχος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σαν «Υπεύθυνος Λήψης και Διαβίβασης Χρηματιστηριακών εντολών»

Δεν υπάρχουν σχόλια :