Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ψεύτης ο εκλεκτός του Σαμαρά στην Κρήτη

Ο υποψήφιος της Ν.Ν.Δ στην Κρήτη Πλακιωτάκης Γιάννης στο βιογραφικό του δηλώνει πώς φοιτητής ων στην Ουαλία υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μάλιστα με έντονη συμμετοχη. Αν το ψάξετε καλύτερα θα δείτε ότι δεν υπάρχει ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ουαλίας!
Το παρακάτω κείμενο είναι από το επίσημο site της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αγγλίας    http://www.dap-ndfk.org.uk/
και όπως αποδεικνύεται όντως δεν υπήρξε ποτέ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ουαλίας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Υπάρχουν δύο οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Αγγλία. Η μία ειναι η “οργάνωση χώρας” που ιδρύθηκε το 1999 (όταν ο υποψήφιος βουλευτής λογικά είχε ήδη αποφοιτήσει), και η άλλη είναι η οργάνωση της ..........


......... πόλης του Λονδίνου, η οποία (σύμφωνα με το παραπάνω site) “παραμένει η μοναδική επίσημη οργάνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Μεγάλη Βρετανία”. Τα σχόλια δικά σας …
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όντας το δυναμικότερο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας Μεγάλης Βρετανίας κατά τη δεκαετία του 1990, διεύρυνε την απήχησή της σε διάφορα Πανεπιστήμια εκτός Λονδίνου. Αποτέλεσμα της επέκτασης αυτής ήταν να ιδρυθεί, το 1999, Γραμματεία Χώρας, η Γραμματεία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μεγάλης Βρετανίας.
Η κινητοποίηση για τις εθνικές εκλογές του 2000 ενεργοποίησε πολλές εστίες μελών και φίλων της παράταξης ανά τη Μεγάλη Βρετανία, με αποτέλεσμα σύντομα να ιδρυθούν σειρά Τοπικών Οργανώσεων και οι 2 Νομαρχιακές, ΝΔ (το 2000) και ΟΝΝΕΔ (το 2002).
Μετά από εισήγηση της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ προς το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ και την Κεντρική Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τον Μάιο του 2003 η Γραμματεία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μεγάλης Βρετανίας ενσωματώθηκε στη Γραμματεία Φοιτητικού της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας. Παράλληλα, λειτουργεί έκτοτε θέση Υπεύθυνου Φοιτητικού σε κάθε Τοπική Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στα πλαίσια των ανωτέρω διοικητικών αλλαγών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λονδίνου, αναβαθμισμένη σε Γραμματεία Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λονδίνου, παραμένει η μοναδική επίσημη οργάνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Μεγάλη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :