Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Θρήνος στη Ρηγίλλης. Ο Κύπριος Πισσαρίδης έφαγε το Νόμπελ Οικονομίας μέσα από τα χέρια του Αντώνη!

Εκεί που είχαν δέσει το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας οι Μηταράκηδες της Ρηγίλλης, τους ήρθε κατακούτελα η είδηση από τη Σουηδία. Δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα. Χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο! Πως έμειναν ασυγκίνητοι αυτοί οι κρυόκωλοι οι Σουηδοί. Καλά το κάνουν οι Έλληνες με τις Σουηδέζες, για να μάθουν! Τί περισσότερο έχουν δηλαδή οι μελέτες του Πισσαρίδη, από τον μηδενισμό του ελλείμματος; Οι Σουηδοί είναι οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει ότι ο Αντώνης είναι τεράστιος οικονομολόγος! Ο τεραστιότερος!
Άκου ανέλυσαν το «πώς τα αυξημένα επιδόματα ανεργίας ενισχύουν την ανεργία»; Μα θέλει ανάλυση αυτό το πράμα; Όλοι οι Έλληνες το γνωρίζουν! Μα πού σπαταλάνε το χρόνο τους αυτοί οι σαλεμένοι καθηγητές; Ενώ ο μηδενισμός του ελλείμματος απαιτεί .......

..... μεγάλα μυαλά! Θέλει Μηταράκηδες! Απαιτεί Αντώνηδες και «φίλους» Βάρδες! Ολόκληρο επιτελείο κουμπάρων και φίλων του Αντώνη εκμηδένισε το έλλειμμα και οι Σουηδέζοι δε συγκινήθηκαν. Φτού σας κρυόκωλοι! Απαγορεύεται πλέον ακόμα και η εκφορά του ονόματος της Σουηδίας στο εσωτερικό της Νέας Ρηγίλλης. Αντί για Σουηδία υιοθετείται πλέον η «Κρυοκωλία» που της ταιριάζει και καλύτερα σα χώρα! Και μην ξανάρθουν οι Σουηδέζες στην Ελλάδα. …. Δεν έχει! Άσε που ο Χρύσανθος δεν έχει πια σεξουαλική γοητεία!  Είναι για τα πάρκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :