Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μπόμπολας δίνει συμβουλές και οδηγίες στον πρόεδρο Αντώνη

Είναι γνωστό ότι η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», του εργολάβου Μπόμπολα, βεβαίως βεβαίως, εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της βαθιάς σαμαρικής Ρηγίλλης. στην προσπάθεια των μυστικοσυμβούλων του προέδρου Αντώνη για πλήρη μετατροπή της Νέας Δημοκρατίας σε Νέα Άνοιξη τα φερέφωνα του συστήματος ΠΑΣΟΚ, πρωταγωνιστούν και μάλιστα με πρωτοφανή διάθεση συγκάλυψης και υποστήριξης. Πώς είναι δυνατόν μια «δημοκρατική» εφημερίδα, ταγμένη στα συμφέροντα εργολάβων και μεγαλοσυμφερόντων, ταυτισμένη με την «ύπαρξη» του ΠΑΣΟΚ και την διαδρομή του, ξαφνικά να στηρίζει τον αντίπαλο του εκλεκτού Γιωργάκη;
Γίνεται! Τα συμφέροντα πάνω απ’ όλα και ο πλήρης έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου. Και πάλι τα κατάφεραν να δημιουργήσουν απόλυτες συνθήκες καθορισμού των εξελίξεων με μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί χωρίς αντιδράσεις τα συμφέροντά τους και μια αντιπολίτευση ρυθμισμένη στα δικά τους πρωτοσέλιδα.
Μην ψάξετε να βρείτε στα έντυπα των εργολάβων έστω και την παραμικρή ....

... διάθεση κριτικής προς την σαμαρική Ρηγίλλης. θα χάσετε το χρόνο σας. Για όλα φταίει η … Ντόρα. Στο απυρόβλητο οι πρώην και επόμενες αστοχίες και αποτυχίες των μυστικοσυμβούλων. Πρέπει να τονιστεί ότι αρκετοί δημοσιογράφοι του «ΕΘΝΟΥΣ» διατηρούν επαφές μακράς διάρκειας με τους περίεργους συμβούλους της Πολιτικής Άνοιξης. Χωρίς ημερομηνία λήξεως. Το κράμα του αριστερού εθνικισμού δεν είναι τωρινής ραφής. Έχει τις ρίζες του στην εντελώς αντιφιλελεύθερη διάθεση της λαϊκής δεξιάς και της παραδοσιακής αριστεράς. Έχουν συναντηθεί ιδεολογικά από παλαιότερα και τώρα βρίσκουν διέξοδο στο πρόσωπο του προέδρου Αντώνη.
Πλήθος συμφερόντων συνοδεύουν και προστατεύουν την πορεία της συγκυβέρνησης. Στο στόχαστρο των «δημοκρατικών» εντύπων δεν βρίσκεται πλέον η δεξιά αλλά ο φιλελευθερισμός και η κεντροδεξιά. Η ιστορική παρουσία των κεντρώων ρευμάτων απειλεί τα κρατικοδίαιτα οικονομικά τους σχέδια. Γι’ αυτό και συμβουλεύουν σε κάθε βήμα τον Αντώνη «τους». Έχουν γίνει οι προστάτες του. Κανονικά και με το νόμο του "δικαίου" των εξωχώριων και εγχώριων ισχυρών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :