Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η Ντόρα υποσχέθηκε στους Λασιθιώτες ότι θα τους επισκεφθεί ξανά μετά το Πάσχα

Για να συζητήσει μαζί τους τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και στον τουρισμό και στα αγροτικά.
Στη διάρκεια της επίσκεψής της στο Λασίθι η Ντόρα τόνισε ότι η ενότητα της παράταξης είναι το ζητούμενο αυτήν τη στιγμή, ώστε στο επικείμενο συνέδριο να μπορέσει τόσο η ίδια αλλά και όλοι μαζί να περάσουν τις θέσεις τους, με στόχο την επίτευξη των αναγκαίων αλλαγών και τομών που χρειάζονται για να κάνουν τη διαφορά στο κόμμα.
Επισήμανε ότι περιοδεύει στο νησί όχι με την κομματική ιδιότητα ή την εκπροσώπηση της ΝΔ αλλά στα πλαίσια ενός ταξιδιού που είχε προγραμματίσει για να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τη στήριξη που της έδωσε το νησί στις εσωκομματικές εκλογές:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την ....
.... υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ" και τους δίνω την υπόσχεση ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να σταθώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης. Υποσχέθηκα ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα έρθω ξανά και θα περάσω περισσότερες μέρες στο Λασίθι, κάνοντας μια περιοδεία σε όλο το νομό. Ήταν για μένα μια ευκαιρία να συζητήσω για τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες και τους επιχειρηματίες, αφού περιμένουμε ένα δύσκολο χειμώνα και θα χρειαστεί να δώσουμε αγώνα για να προστατεύσουμε το εισόδημα των Ελλήνων», δήλωσε από τον Άγιο Νικόλαο η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :