Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Σοκ στη Ρηγίλλης. Αντίπαλος του Γιώργου, όχι ο "φίλος" Αντώνης, αλλά ο …. κανένας!

Κεντρικό θέμα σήμερα στη Ρηγίλλης οι χθεσινές δημοσκοπήσεις. Κατάφεραν βέβαια να θάψουντην πρόθεση ψήφου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα στοιχεία των δημοσκοπήσεων βελτιώνουν την εικόνα του προέδρου Αντώνη ή της «Νέας Πολιτικής Άνοιξης».
Ο πρωθυπουργός Γιώργος τα παίρνει όλα. Κυρίως στη δημοσκόπηση της Alco για το «Πρώτο Θέμα». Η κοινή γνώμη τίθεται με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ των σκληρών μέτρων και υπέρ της λήψης αυτών … τώρα! Μήνυμα καταπέλτης και κατά του Καραμανλή. Τρία χρόνια ο κόσμος πίεζε τον Καραμανλή για μέτρα και το πρώην Μαξίμου ….. σφύριζε αδιάφορα. Έπαιζαν μπιρίμπα και playstation και στα διαλείμματα πετάγονταν στο Βατοπαίδι! Αυτό δεν ήταν κέντρο αποφάσεων, ήταν σκέτη απογοήτευση.
Την απογοήτευση αυτή φορτώνεται και ο πρόεδρος Αντώνης. Πέρασαν οι μέρες που οι πρώην Μαξιμίτες διασκέδαζαν με τον Γιωργάκη και την αδυναμία του να υπερβεί τον σκόπελο του «κανένας». Πάρτι έστηνε κάθε Τρίτη ο σάτυρος Λαζόπουλος για τον αντίπαλο του Καραμανλή που δεν ήταν ο Γιωργάκης αλλά ο «κανένας». Ένας κύριος που είχε κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων και προτιμούνταν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.
Σήμερα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Άλλη μια από τις παρακαταθήκες του «κουρασμένου» και «ακάλυπτου» πρώην πρωθυπουργού. Τώρα την πλάτη του «κανένας» κοιτά η Ρηγίλλης και ο «φίλος Αντώνης». Σε όλα τα ερωτήματα που περιορίζονται στη σύγκριση μεταξύ των δύο αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ο πρόεδρος Αντώνης πάει τρίτος και το πολύτιμο ασημένιο μετάλλιο κερδίζει «ο υπέροχος κ. κανένας». Στόχος του Αντωνάκη είναι πλέον η υπέρβαση του «κανένα». Τι ειρωνεία! Να ξέρεις ότι σε κερδίζει κάποιος που δεν υφίσταται. Αυτός ο κάποιος αγνοεί τις λιμνούλες και τα ποταμάκια του Λαζαρίδη. Και δεν ξέρεις πότε θα στη φέρει μια και δεν έχει πρόσωπο και παρά ταύτα βλέπεις την πλάτη του! Το πρόβλημα έχει μεταφυσικές διαστάσεις και δένει τέλεια με την τραγική αγωνία των μυστικοσυμβούλων για πλήρη επικράτηση στη Νέα Δημοκρατία. Έχουν δημιουργήσει εχθρούς "στη χώρα του ποτέ" και στις "διαστάσεις του κανένα" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :