Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η «επιταγή» του Σαμαρά δεν είναι «λευκή»… Είναι όμως «ακάλυπτη»!

Με κάθε τρόπο πασχίζει ο Αντώνης Σαμαράς να αποτινάξει από πάνω του τη «ρετσινιά» του άτυπου «συγκυβερνήτη» του φίλου και συμφοιτητή Γιώργου… Δεν χάνει ευκαιρία για να δηλώσει, ότι «η συναίνεση δεν είναι λευκή επιταγή» προς την Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Εντάξει, το καταλάβαμε, πρόεδρε Αντώνη… Εάν πείσεις τον εαυτό σου, θα πείσεις κι εμάς. Γιατί εμείς άλλα βλέπουμε, άλλα ακούμε και άλλα καταλαβαίνουμε… Δεν είναι τυχαίο, ότι επέλεξες η πρώτη σου επίσημη και πανηγυρική συνάντηση μετά την εκλογή σου να είναι με το «φίλο» Γιωργάκη… Και ήταν τόσο θερμή -ιδιαίτερα σε σχέση μ’ εκείνη που είχες δυο μέρες μετά με τη Ντόρα…- που έδινε την εντύπωση, ότι ανήκετε στο… ίδιο κόμμα! Αυτά και άλλα που ακολούθησαν, πρόεδρε Αντώνη, παγίωσαν στο αλάθητο του λαού αισθητήριο, ότι είσαι... «συνοδοιπόρος» του Γιώργου. Αντίπαλός σου δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά η… Ντόρα και όσα στελέχη και βουλευτές την στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές! Ας πούμε το… 40% της Νέας Δημοκρατίας! Δεχόμενοι, για το καλό της συζήτησης, ό,τι κατέγραψαν οι κάλπες της 29ης Νοεμβρίου… Εκεί στρέφονται όλα τα πυρά σου, όλο το μένος και ο ρεβανσισμός σου. Το απέδειξες με τις μέχρι τώρα κινήσεις και αποφάσεις σου, πρόεδρε Αντώνη. Ποιους πας λοιπόν να παραμυθιάσεις με τις «λευκές επιταγές» σου; Τη «βάση» της ΝΔ που, υποτίθεται, σε εξέλεξε αρχηγό της; Αυτοί δεν παραμυθιάζονται, πρόεδρε Αντώνη. Αυτοί μόνο τιμωρούν… Και μάλιστα πολύ σκληρά!
Γι’ αυτό, πρόεδρε Αντώνη, κάνε ένα επανέλεγχο στις… «επιταγές» που σπάταλα προσφέρεις στο «φιλαράκι» σου από τα παλιά… Δεν ξέρω το «χρώμα» τους και ούτε μ’ ενδιαφέρει, για να πω την αλήθεια. Μπορεί να είναι άσπρες, πράσινες, μπλε, πορτοκαλί ή και… λεοπαρδαλί. Αυτό λίγη σημασία έχει για εκείνον που θα πάει να τις εισπράξει! Το ζήτημα είναι να μην είναι… ακάλυπτες! Όχι, όχι, δεν αναφέρομαι στον Καραμανλή… Αυτόν τον… «κάλυψες» όπως όπως… Ας έκανες κι αλλιώς, πρόεδρε Αντώνη… Μιλάω για την «κάλυψη» που έχουν οι επιλογές σου από τη βάση της ΝΔ. Εκεί έχεις το μεγάλο, θανάσιμο πρόβλημα, πρόεδρε Αντώνη. Εκεί «αιμορραγείς», γιατί η βάση κατάλαβε τη δόλια συμπαιγνία σου σε όλα με το Γιωργάκη και το σύστημα ΠΑΣΟΚ! Βλέπει πώς σε στηρίζουν τα πράσινα παπαγαλάκια: ο Θέμος, ο Μάκης, ο Μπόμπολας, ο Λάκης… Όλα τα… «καλά παιδιά» της διαπλοκής πίνουν νερό στ’ όνομά σου, πρόεδρε Αντώνη! Γι’ αυτό και οι νεοδημοκράτες εγκαταλείπουν ομαδόν το μισοβουλιαγμένο σκάφος σου! Τελευταία θα φύγουν τα ποντίκια…

Δεν υπάρχουν σχόλια :