Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Μπακογιάννη: "Θα εργαστώ σκληρά για την αντιμετώπιση της κρίσης"


Η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της στην Κρήτη την Κυριακή (7/2) ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μεγάλης οικονομικής κρίσης.
"Είναι μεγάλη τιμή η εμπιστοσύνη και η δύναμη που μου έδωσαν όλοι οι Κρήτες. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της. Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, είναι αντιμέτωπη με την πιο μεγάλη και βαθιά οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων και όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουμε χρέος να συμβάλουμε στην γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της.Και εγώ στο μέτρο των δυνάμεων μου θα εργαστώ γι’ αυτό", είπε χαρακτηριστικά ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία της στην Κρήτη.
"Τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σημαντικά και δεν έχουν χρώμα", πρόσθεσε η κα Μπακογιάννη ενώ το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό της διοικητικής μεταρρύθμισης: "Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ιδιαίτερα συγκινητικό, να βλέπεις φίλους από διαφορετικές παρατάξεις, αλλά φίλους, που μάχονται ο καθένας από το δικό του μετερίζι".
Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θέλησε να αναφερθεί στις εσωκομματικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας και σε ζητήματα που αφορούν την σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :