Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ηλεκτρονικά κηρύγματα μίσους από τον κ.κ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Σε ηλεκτρονικό άμβωνα μίσους έχει εξελιχθεί το προσωπικό ιστολόγιο του Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου.
«Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε! Ανακατεύθηκε πια με το Πακιστανικό, Αφγανικό, το Ιρανικό, το Ιρακινό, το Αλβανικό και βάλε».
Μπερδεύει αριστοτεχνικά τα δικαιώματα του ανθρώπου με οικογενειακές και κοινωνικές αξίες και αρχές και καταλήγει σε αυθαίρετα συμπεράσματα που δεν έχουν καμιά σχέση με τον διάλογο για τα όποια ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών.
Επιχειρεί φοβικά και με πονηρές λογικές υπερβάσεις να εξισώσει ανθρώπινα δικαιώματα με κοινωνικές, εθιμικές και πολιτιστικές αξίες όπως το δήθεν «δικαίωμα» της προσφοράς γυναικείας σαρκός. Απίστευτο βραχυκύκλωμα ιδεών!
Προκαλεί σύγχυση μεταξύ «αγάπης» και «ελληνικότητας», στο εσωτερικό της οποίας οι ...
... σχέσεις των ανθρώπων αποκτούν διαφορετικό περιεχόμενο και αντιμετωπίζονται βάσει ενός υπερ-εθνικιστικού δικαίου, κατασκευασμένου ειδικά για την περίσταση των ημερών! Απίστευτες ρητορικές αστοχίες που δεν αρμόζει να εκφέρονται με τόσο διαστρεβλωτικό τρόπο, από ιεράρχη . Τα επιχειρήματά του θα ήταν ορθότερο να μην αγγίξουν καθόλου πανανθρώπινες χριστιανικές έννοιες με τόσο αυθαίρετο, εκφυλιστικό και παραμορφωτικό τρόπο!
Περισσότερες νοητικές ακροβασίες για "όσους καπηλεύονται την έννοια της αγάπης", στο προσωπικό ιστολόγιο του κ.κ. Αμβρόσιου.
Και μη χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :