Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Εκτός από επικίνδυνος είναι και ψεύτης ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Παρουσιάζει στο βιογραφικό του, ανύπαρκτο διδακτορικό.



Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο αντ’ αυτού του Αρχηγού, έχει ένα τεράστιο βιογραφικό. 
17 χρόνια πρέπει να σπούδαζε στα πανεπιστήμια. Χαρακτηριστικός τύπος του αιώνιου φοιτητή. 
Μάλλον δεν τάπαιρνε τα γράμματα το … πατριωτάκι. 
Με το ζόρι τον έκαμαν θεωρητικό των παιγνίων. 
Από τη συνέντευξη που έδωσε προχθές στον Παπαχελά καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και το top της ευφυΐας. Μουλωχτός, καταπνικτικός, στενάχωρος και 


καταπιεσμένος. 
Αυτός  σπούδαζε όλη του τη ζωή μέχρι να έρθει η ώρα και η στιγμή που θα υπηρετήσει την «Μεγάλη Εθνική Ιδέα». Να πούμε όλοι μας τον Αντώνη πρωθυπουργό.
Εκτός και αν όλα όσα αναφέρονται στο βιογραφικό του δεν είναι τόσο ακριβή ή τόσο αληθή. 
Μπορεί π.χ. κάποια σεμινάρια, αυτός να τα παρουσιάζει σπουδές η κάποια διδακτορικά να μην βρίσκονται σε κανέναν κατάλογο. 
Πολύ πρακτορίστικο φαίνεται και αυτό. 
Ενδέχεται να έχει πάρει τα πτυχία από τη Σχολή «Δίκτυο21» που είναι και δική του! 
Έτσι εξηγείται και η αναντιστοιχία της πολυμορφωμένης φήμης του με την καταθλιπτική εικόνα που είδαμε στους «Φακέλους» του Παπαχελά. 
Η παραμόρφωση της σκέψης φαίνεται και στις ενδυματολογικές προτιμήσεις του Chrysanthos! Μαύρα χάλια!
Στο βιογραφικό του, στο facebook (http://www.facebook.com/chryslaz?sk=infο), αναφέρεται σε ένα διδακτορικό Οικονομετρίας στο City University of New York. 
Κάτι που δεν επαληθεύεται από τον κατάλογο της βιβλιοθήκης (http://apps.appl.cuny.edu:83/F), ούτε από τον κατάλογο των διδακτορικών στις ΗΠΑ (http://search.proquest.com/). 
Το όνομα του Λαζαρίδη δεν υπάρχει ούτε στη σελίδα http://web.gc.cuny.edu/Economics/pages/alumni.html , όπου βρίσκονται σε Excel όλες οι διατριβές που εκπονήθηκαν στο CUNY από το 1967 έως σήμερα. 
Το θέμα απαιτεί απάντηση. 
Η απάντηση που δίνουν οι άνθρωποι του Λαζαρίδη, ότι το Πανεπιστήμιο ξέχασε να καταλογογραφήσει τον CHRYSANTHOS-LAZARIDIS δεν στέκουν και είναι αστείες. 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαζαρίδης ήρθε από το πουθενά και με δήθεν σπουδές ''τρίτου κύκλου'' σε οικονομικά και επιχειρησιακή έρευνα, ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ με τα μπούνια και άρχισε να κονομάει στο μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, επί Σημίτη. Στην αρχή μέσω μιας μικρής ΕΛΔΕ μετά χωμένος σε απάτη που πέρασε στο ντούκου γνωστού άνθρωπου της νύχτας με έδρα το Περιστέρι που έστησε στα χαρτιά ''επενδυτική εταιρεία''( υπόθεση στο αρχείο βέβαια!), μετά με δήθεν δική του ( αχυράνθρωπος καθαρά επενδυτική και πάντα με συντροφιά τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πίκουλα όταν έγραφε στην τότε ''ΑΞΙΑ'': Σημίτης για να κερδίσουν οι μικροεπενδυτές! ( Οι επαφές του με την επίσης λουλουδένια χρηματιστηριακή Ωμέγα-μετά Τράπεζα, μετα ''αρχείο'', επίσης γνωστές παλιός Ρηγάς ΓΑΡ)
Δεν προχωρώ σε άλλες αποκαλύψεις γιατί η πιάτσα ξέρει πως ο κύριος Μπογδάνος ( Το Περιστέρι και όχι μόνον ξέρει) ακόμη είναι φόβητρο ακόμη και για συζητούμενα συμβόλαια θανάτου και ο Χρύσανθος μάλλον ακόμη δεν έχει καθόλου ξεκόψει, ειδικά ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ.
υγ Ο Σαμαράς όσους αναφέρθηκαν ( Τσοτάκος της Ωμέγα, Μπογδάνος κλπ τους έχει προσωοικά ακουστα.................νομίζω , ναι)

Ανώνυμος είπε...

ενδιαφεροντα οσα αναφερεις,
Περιμενω να συνεχ.
ευχ.