Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Έρχονται οι αγρότες ...

Νέο γύρο κινητοποιήσεων ξεκινούν αγρότες που διεκδικούν εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα τους και μείωση του κόστους παραγωγής.

Την κάθοδο στους δρόμους την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου αποφάσισαν αγρότες που συμμετείχαν σε συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου στην Κατερίνη.

Οι αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου αποφάσισαν να μεταβούν στην Αγιά και στην Ελασσόνα. Οι αγρότες από τη Φλώρινα και το Αμύνταιο προγραμματίζουν τον αποκλεισμό του Τελωνείου Νίκης και της Εγνατίας Οδού. Οι αγρότες από το Νομό Κιλκίς θα μεταβούν στα Τελωνεία Δοϊράνης και Ευζώνων.

Την ίδια ώρα, ήδη οι ελαιοπαραγωγοί της Χαλκιδικής έχουν παρατάξει τα αγροτικά τους μηχανήματα στον κόμβο της Νέας Τρίγλιας στην εθνική οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, χωρίς να εμποδίζουν ... την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι ελαιοπαραγωγοί αποφάσισαν, μετά από σύσκεψη, κάθοδο με τα τρακτέρ τους την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για να θέσουν τα αιτήματά τους στους υφυπουργούς Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μάρκο Μπόλαρη.
ΣΚΑΪ : Έρχονται αγροτικές κινητοποιήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια :