Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Που είναι ο Δημήτρης;

Τα υπεσχημένα δεν τηρούνται πάντοτε. Ιδίως όταν παίζεις με το επιτελείο της «Πολιτικής Άνοιξης». Mε στελέχη που διψούν για καρέκλες και εξουσίες. Είχαν απωθήσει βαθιά μέσα τους και για πολλά χρόνια την εξουσιομανία που τους διακρίνει και τώρα δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια σε πρώην μεγαλοστελέχη της «Νέα Δημοκρατίας»!
Έτσι έχει πέσει θύμα και ο υπαρχηγός Αβράμ. Ο Δημήτρης ποθεί να γίνει νούμερο 2 στο κόμμα αλλά φως δεν βλέπει. Κάποιοι άλλοι ήταν ήδη σύμβουλοι, μυστικοί πράκτορες και alter ego του προέδρου και δεν έχουν αφήσει κενά για φιλόδοξους «αυτοκράτορες». Δείχνουν και τις διαθέσεις τους για το μέλλον. Είναι καθαροί δεξιοί και έτσι βλέπουν τη Νέα Δημοκρατία. Ντεμι σεκ καταστάσεις ... αποβάλλονται. 
Είναι άραγε τυχαίο που ο Δημήτρης έχει εξαφανιστεί από τη Ρηγίλλης; Εκεί που θα είχε και δικά του γραφεία, όλο δικαιολογείται για να αποφύγει έστω και ένα ραντεβού με τα στελέχη της Άνοιξης. Από δήμαρχο πάνε να τον κάμουν κλητήρα της ΠΟΛΑΝ. Που είναι οι δάφνες και οι βαριές πολυθρόνες που του έταζε ο Αντώνης; Πού είναι ο τίτλος; ....«Αντιπρόεδρος». Με δικό του ασκέρι και δικά του γραφεία; Τίποτα! Και αντί να τον αφήσουν τουλάχιστον να παίζει με το Συνέδριο του κότσαραν ακόμα και στο Συνέδριο, διευθυντή στην οργανωτική Επιτροπή τον Κώστα Ζωντανό. Από που έως που! Δεν έπρεπε να διορίσει δικό του άνθρωπο σε τόσο σπουδαία θέση; Δεν έπρεπε αυτός να ορίσει δικό του διευθυντή; Είναι φανερό ότι τον καπελώνουν οι μυστικοσύμβουλοι. Αμφισβητούν την ειλικρίνειά του και θέλουν δικό τους άνθρωπο να κάμει τη δουλειά. Σιγά πως θα άφηναν το Συνέδριο στο Δημήτρη! Ούτε σοβαρό τον θεωρούν, ούτε έμπιστο.

Έτσι ήρθαν και τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις τους. Όσο και αν θέλει ο Δημήτρης να κρύψει την απογοήτευσή του και εκπροσωπεί τον πρόεδρο Αντώνη στις εργασίες του Συνεδρίου, του κυβερνώντος κόμματος της Βουλγαρίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :