Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Το μυστικό της σύγκρουσης Άννας και Μιχάλη

Μέχρι στιγμής ο Μιχάλης είναι αποδεκτός από τους ψηφοφόρους του Πασόκ σε μεγάλο ποσοστό. Δεν θα αργήσει όμως η μέρα της … ανατροπής. Η εγκληματικότητα οργιάζει, ο φόβος και ο τρόμος κυριαρχούν στην καθημερινότητα. Σε λίγο ούτε τα κανάλια θα μπορούν να κρύψουν την κατάρρευση του αισθήματος ασφαλείας μέσα στην κοινωνία.
Έτσι βλέπει μακριά. Βασικός στόχος είναι η μεταπαπανδρεϊκή εποχή. Κάποιοι εντός του Πασόκ εύχονται να παρέλθει σύντομα η νεο-Παπανδρεϊκή περίοδος μια και την θεωρούν κρυπτο-φιλελεύθερη! Βασικός στόχος του Μιχάλη είναι η προεδρία του Πασόκ και σε αυτό συγκρούεται με την Άννα Διαμαντοπούλου που ποτέ δεν έχει εγκαταλείψει τον στόχο της πρωθυπουργίας. Τώρα έχει έναν λόγο παραπάνω μια και θέλει να είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος ελληνικού κόμματος εξουσίας. Μια και δεν της πήρε την πρωτιά η Ντόρα.
Ενδιάμεσος σταθμός και για τους δύο είναι το Δημαρχείο της Αθήνας. Ασφαλής θέση, υψηλής αποδοχής. Γι’ αυτό η Άννα είναι στόχος στο εσωτερικό του κινήματος και αντικείμενο πικρόχολων σχολίων. Οι θεωρητικές διαφορές για την «Προστασία του Αθηναίου πολίτη» είναι προσχήματα και αποτελούν προπέτασμα καπνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :