Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Παραιτήθηκε ο Στέφανος Μάνος

Την παραίτησή του από την ηγεσία της Δράσης, υπέβαλε το απόγευμα στην Κεντρική Επιστροπή του κόμματος, ο Στέφανος Μάνος.
Σε επιστολή που έστειλε στα μέλη και του φίλους του κόμματός του, ο κ. Μάνος αναφέρει ότι η Δράση «είναι η ...


παράπλευρη απώλεια» της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του της 6ης Μαΐου, στη ΝΔ, προκειμένου να αποτραπεί η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα.

«Ήδη, πολύ πριν από τις εκλογές είχα καταστήσει σαφές ότι καθήκον μας είναι να στηρίξουμε την μετεκλογική κυβέρνηση. Διότι ο τόπος δεν αντέχει άλλες εκλογές. Έτσι, παρά τις όποιες διαφορές μας, θα στηρίξουμε - με τις λιγοστές μας δυνάμεις - την κυβέρνηση Σαμαρά. Όσο πιο μεταρρυθμιστική είναι η κυβέρνησή του, τόσο θερμότερη θα είναι η υποστήριξή μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μάνος και προσθέτει:

«Είχα τη τιμή να ηγηθώ της Δράσης σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Στις ευρωεκλογές του 2009 και στις δύο εκλογές του 2012. Και στις τρεις με απογοητευτικές επιδόσεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτά. Ζήτησα ήδη από την Κεντρική Επιτροπή της Δράσης να κινήσει τη διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου μου. Θα παραμείνω βέβαια ενεργό μέλος του κόμματος».

Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο αποτυχημένος απο γέννα ήθελε την Ντόρα ΥΠΟ ΤΟΥ?!!!!!!