Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση του βουνού σάλπισε ο Μανώλης Γλέζος!

Η μπαλαρίνα του τρόμου // της Ρούλας Γεωργακοπούλου
Συγγνώμη κιόλας που τολμώ να εγείρω προσωπικές αξιώσεις, αλλά μήπως γίνεται να ζήσω σαν άνθρωπος για κάνα τρίμηνο; Το λέω γιατί διάβασα στα μάτια του κ. Δρίτσα ότι τέτοια χαρά δεν πρόκειται να ...


δω με καμία κυβέρνηση. 
Ούτε καν με την κυβέρνηση του βουνού που σάλπισε ο Μανώλης Γλέζος, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έσκυβε πίσω από την πλάτη του σα να συνωμοτούσε με τον ηχολήπτη να του τραβήξουν τα καλώδια.
Κατέβηκα λίγο πριν από τις εκλογές ν’ αγοράσω βιβλία κι αντί για τρία έφυγα με ένα. Το υπόλοιπο κεφάλαιο το μοίρασα ακριβοδίκαια σε ένα ζευγάρι σαγιονάρες και έβαλα και κάτι στην μπάντα για ώρα ανάγκης. 
Τώρα που ξαναμετρήθηκε η λαϊκή βούληση τι να τα κάνω τα ρημάδια τα ψιλά μου; Να τα σκορπίσω για να ζωντανέψει η καθημαγμένη αγορά ή έχει διάφορη γνώμη το πολιτικό προσωπικό της χώρας; Μέχρι τα νύχια των ποδιών μου σκέφτομαι να κόψω που τον τελευταίο μήνα τα άφησα να γίνουν σα δρεπανηφόρο άρμα. 
Το πεντικιούρ να μένει για μετά το Γιουρογκρούπ, εάν και εφόσον. Κατά τ’ άλλα δεν πρόκειται να εκχωρήσω σπιθαμή ελληνικού εδάφους και απορώ με τη λογική του κ. Σκουρλέτη να εξαιρεί από τον πολιτικό και γεωφυσικό χάρτη της χώρας το ιστορικό κέντρο και τις εμπορικές οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου. 
Αν δεν μπορεί να κατεβεί από την μπαλαρίνα του τρόμου, υπάρχουν κι αλλού λούνα παρκ να δοκιμάσει την αδρεναλίνη του και να ξεχαρμανιάσει.

Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :