Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν ... όνομα!

Σε συναγερμό βρίσκονται και οι Συριζαίοι. Είναι ενθουσιασμένοι για δύο λόγους. Πρώτον που τους ψήφισαν 1.600.000 ψηφοφόροι και δεύτερον που δεν βγήκαν πρώτοι στις εκλογές. Συνεχίζουν λοιπόν ... απερίσπαστοι! 
Έχουν βάλει κάτω όλα τα σενάρια και βασικός σχεδιασμός το ...


αμέσως επόμενο διάστημα είναι να διατηρήσουν τους ψηφοφόρους τους και γιατί όχι, να τους αυξήσουν.
Έτσι ξεκινά προσυνεδριακός διάλογος με όλα τα θέματα ανοιχτά. Από τη δημιουργία ενιαίου κόμματος με κατάργηση των συνιστωσών, κάτι που θα ήταν ένα μεγάλο βήμα μέσα στο χάος των κομμουνιστικών παραμάγαζων που περιέχει ο ΣΥΡΙΖΑ και φτάνει μέχρι και την αλλαγή ονόματος που θα ήταν ευκολότερο (πιστεύουν) να τους οδηγήσει στην εξουσία.
Βασικός στόχος των προσυνεδριακών διαδικασιών θα είναι η καταγραφή μελών, ψηφοφόρων και φίλων του κόμματος, για να «γνωριστεί» η ηγεσία καλύτερα με τη «βάση» ... και η μετεξέλιξη του κόμματος σε παράταξη που δεν θα έχει σχέση με αντάρτικα, καταστροφές, βία στις πόλεις, κουκουλοφόρους και προπάντων να αποδείξει ότι δεν επιδιώκει έξοδο από την Ευρώπη και το ευρώ.
Όλα αυτά μέχρι τον Σεπτέμβριο πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί γιατί ενδέχεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για πρόωρες εκλογές ακόμη και μέσα στον Οκτώβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :