Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πλήγμα για το Κοινοβούλιο η τροπολογία των 30 εκατομμυρίων

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το σχέδιο νόμου του ...


Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για την Τοπική Ανάπτυξη, την Αυτοδιοίκηση και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση - Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ» που συμπεριέλαβε την τροπολογία που «ξεκλειδώνει» την κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα:
«Πλήγμα για την αξιοπιστία του νομοθετικού και κοινοβουλευτικού έργου ήταν η κατάθεση και η ψήφιση της τροπολογίας που «ξεκλειδώνει» με τον πλέον προκλητικό τρόπο χρηματοδοτήσεις υπέρ των κομμάτων, αλλά και άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις.
Τα κόμματα που συγκυβερνούν, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και που τελικά μόνο οι Βουλευτές τους υπερψήφισαν την εν λόγω τροπολογία, δήλωσαν σήμερα στους πολίτες ότι «λεφτά υπάρχουν» αλλά μόνο για τους ίδιους.
Αν και εξαιτίας προσωπικού κωλύματος κατέστη αδύνατη η παρουσία μου κατά την σημερινή ψηφοφορία, εντούτοις με επιστολή μου στον Πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο, ανακοίνωσα πως η ψήφος μου θα ήταν ένα κατηγορηματικό «ΟΧΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :