Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Oικογένεια Παπανδρέου δεν παραδίδει το κόμμα στον Βενιζέλο!

Έχουν πλέον όλοι καταλάβει στο ΠΑΣΟΚ ότι η Οικογένεια Παπανδρέου δεν προτίθεται να καταθέσει τα όπλα τόσο εύκολα. Έχουν τους δικούς τους ...


ανθρώπους μέσα στο κόμμα (βλέπε Μαριλίζα που παραιτήθηκε σήμερα), το οποίο τους ανήκει. Γιατί να το παραδώσουν σε κάποιον που δεν εμπιστεύονται; Ας πάρει τα μπογαλάκια του ο Ευάγγελος και να φύγει! Ήδη έστειλαν μήνυμα στην ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, όταν ο Γιωργάκης βρίσκονταν στην Κοσταρίκα για σοσιαλιστικές διακοπές και μηχανορραφίες ταυτόχρονα.

Τις επόμενες μέρες θα εγκαταλείψουν το σκάφος και άλλοι κουραδόμαγκες και κυράτσες του πανελλήνιου σοσιαλισμού. Προειδοποιούν ότι θα γίνει του κουτρούλη ο γάμος! Στο παρασκήνιο συζητείται ακόμη και η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Βαθύ κράτος εναντίον Μεταρρυθμιστών. Στο βαθύ κράτος έχει βέβαια προσχωρήσει ολόκληρο το παπανδρεϊκό παρακράτος. Στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα.

Panhellenic Socialist Movement
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των Συγκατοίκων θέλουν να ελέγξουν την πολιτική σκηνή τα επόμενα χρόνια και ει δυνατόν ο Γιωργάκης να παραδίδει στον Αντωνάκη και τανάπαλιν.
Το θέμα είναι οι Μεταρρυθμιστές τι θα κάνουνε;
Θα βλέπουν τις εξουσίες να κάνουν τραμπάλα μεταξύ βαθυγάλαζου και βαθυπράσινου κράτους και την Ελλάδα να βυθίζεται στην ανυποληψία, την αναξιοπιστία και την πλήρη απομόνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια :