Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Πού κρύβεται ο Γιώργος Παπανδρέου;

Κατά την συζήτηση επίκαιρης επερώτησης (που κατέθεσε μαζί με τους ανεξάρτητους βουλευτές - μέλη του κόμματός της για την πάταξη του λαθρεμπορίου), η Ντόρα  Μπακογιάννη έκανε λόγο για ...


«απίστευτα κακό θέατρο σκιών που παίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί τα τελευταία 24ωρα», επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να συμφωνούν σε ένα από τα πιο δύσκολα πακέτα και να διαφωνούν στα 350 εκ. ευρώ τα οποία «δεν μπόρεσε η κυβέρνηση να περικόψει δίνοντας τροφή στους εχθρούς μας».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμπλήρωσε: «είδαμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μην έχει βρει το πακέτο, τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει διάγγελμα, τον Γιώργο Καρατζαφέρη να απαγγέλλει Καβάφη και να καταθέτει 1000 ευρώ στην τράπεζα και "να κάνει σκόνη" τη Μέρκελ και τον Γιώργο Παπανδρέου να γίνεται εσχάτως αντιμνημονιακός, έφυγε κρυμμένος, κρύφτηκε και λέει πίσω από αυτή την κυβέρνηση να κρυφτώ».

«Εκεί καταντήσαμε και λυπούμαι πολύ» συνέχισε η Ντ. Μπακογιάννη και ζήτησε να γίνει δεκτή πρότασή της να περικοπούν οι πολιτικές δαπάνες, οι δαπάνες της Βουλής κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :