Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αντώνιος ο Έλλην Παλαιστής [o αναλυτής]

Πατριώτες καλημέρα,
Ναι, λοιπόν είναι αλήθεια!! Ο Αναλυτής επέστρεψε και είναι πάλι κοντά σας!!
Είχα πάρει την απόφαση να μην ξαναγράψω για τα χάλια μας γιατί εμείς οι Πατριώτες νοιώθουμε ...


προδομένοι. Και κάπου είναι αλήθεια πως μπερδευτήκαμε και με τις πιρουέτες των ευγενών μπροστάρηδων μας!!
Ήμασταν όλοι γενικά εθνικά υπερήφανοι (όπως μας είχε γαλουχήσει ο σοφός Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α’ ή Ζιγδαντώνης ή Νενές) και είχαμε πιστέψει ότι σιγά-σιγά επιστρέφουμε επί τέλους στην δραχμούλα και ότι θα διώξουμε από εδώ (με τις κλωτσιές μάλιστα) όλους αυτούς τους γελοίους κουτόφραγκους της Τρόϊκας που δήθεν θέλουν να μας σώσουν αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να μας πιουν το αίμα.

Η απόφαση μας λοιπόν ήταν «ουστ από εδώ λαμόγια του κερατά» που θέλετε να δεχθούμε τον εκβιασμό σας!!
Και το πιστέψαμε, και αγωνιστήκαμε στις γειτονιές μας και στα καφενεία στηρίζοντας το μεγάλο ΟΧΙ της παράταξης!!
Μέχρι που ο Ηγέτης μας Πατριώτες αποφάσισε να κάνει την τριπλή ανάποδη κωλοτούμπα, (σαν του Μελισανίδη στο χρυσό της Ατλάντα) που στην γλώσσα του τσίρκου λέγεται “salto mortale”, και μας άφησε άφωνους!!
«Όλα καλά» μας είπε, «καλός ο αγώνας και οι παρλαπίπες για το Μνημόνιο αλλά πρέπει να πάρουμε τα δανεικά».
Και όλοι εμείς οι αγωνιστές του πέσαμε ξεροί…. Που το πάει αναρωτηθήκαμε και σταυροκοπηθήκαμε …. Κάτι θα ξέρει αυτό ο μπαγάσας…. Και αφήσαμε τον καρεκλοκένταυρο συνδικάλα Μανώλη να μιλάει μόνος του μέχρι σήμερα το μεσημέρι που παραιτήθηκε από το συνδικαλιστικό, ορθώνοντας το τρίμετρο κορμί του κόντρα στον Ηγέτη μας ζητώντας του να μην ψηφίσει αυτά που …. συμφώνησε! Αυτό θα πει εντιμότητα!!

Μετά την σοφή κωλοτούμπα του Ηγέτη μας λοιπόν ήμουν βέβαιος πως δεν θα ξαναασχολιόμουνα με τα περίτεχνα πισω-γυρίσματά μας.
Ομολογώ όμως πως ήμουν μπερδεμένος!! Μέχρι το βράδυ της Κυριακής που έξαφνα άκουσα τον λατρευτό μας Ηγέτη να επανέρχεται και να δηλώνει έξω από το Μαξίμου, με περίσσιο στόμφο το φοβερό «ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» !!!
Και ένοιωσα την λατρεία μου γι’αυτόν τον ανυποχώρητο Ηγέτη να συναγωνίζεται εκείνην τη λατρεία που έδειξαν οι Βορειο-Κορεάτες για τον δικό τους τον λεβέντη που αποδήμησε εις Κύριον!!

Βέβαια πάλι ψιλομπερδεύτηκα γιατί από ό,τι ήξερα, στου Μαξίμου η σύσκεψη ήταν μεταξύ των συνεταίρων του Αντώνιου στην μισητή Κυβέρνηση (δήθεν) σωτηρίας, δηλ. με τον Παπαδήμιο, τον Καρατζαφύρερ, τον Τζιόρτζιο Κοσταρίκα, που κατάφερε να φθάσει το κόμμα του εκεί που το ξεκίνησε ο πατέρας του για να του μοιάσει λέει πιο πολύ!!!
Βέβαια ήταν στη σύσκεψη και ο χοντρούλης Μπένυ που λέει ότι θα φτιάξει την οικονομία αλλά το μόνο που σκέπτεται είναι κάτι πέτσες από γουρουνόπουλο και μακαρονάδες!!

Με ποιον λοιπόν πάλεψες βρε Αντώνιε για εμάς τους Πατριώτες;;; Με τους συνεταίρους και συνοδοιπόρους σου οργανώσατε … διεθνείς αγώνες πάλης;;;

Ακούγοντας όσα είπε ο Ηγέτης μας μου ήρθαν στην μνήμη κάτι καλοκαίρια πριν κάμποσες δεκαετίες, όταν ήμασταν παιδιά, που βλέπαμε «διεθνείς» αγώνες κατς, στο πέταλο της Λεωφόρου (Θήρα 13) και σκιρτούσαμε από συγκίνηση.
Εκεί κάθε Κυριακή βράδυ, οι «καλοί έλληνες» παλαιστές, όπως ο Καρπόζηλος, ο Καμπαφλής, ο Μεγαρίτης, ο Παπαλαζάρου και άλλοι πολλοί, πάλευαν με τους «κακούς ξένους» όπως τον Αττίλιο, το Τέρας di Bestia, τον Μασκοφόρο Μογγόλο, τον Κόκκινο Satan και άλλους αλλοεθνείς, όλοι τους «κακοί» όπως μας έλεγαν!!!

Όλοι οι κακοί φοράγανε μάσκες και τρομακτικές στολές με τις οποίες κρύβανε κάποιο μυστικό όπλο ενώ οι δικοί μας οι λεβέντες πάλευαν μόνο με ένα μαγιό και την ελληνική σημαία στους ώμους τους!!
Οι μάχες ήταν σκληρές και αδυσώπητες, κάποιες φορές μέσα σε κλειδωμένα κελιά (όπως το Μαξίμου λόγου χάριν) ενώ εμείς συνεπαρμένοι φωνάζαμε «ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ…» για να ενισχύσουμε τον έλληνα πατριώτη που πάλευε για ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΣΗΜΑΙΑ μας!!!

Οι αγώνες ήταν αμφίρροποι και τα ελληνόπουλα αντιμετώπιζαν με επιτυχία τα βρωμερά κόλπα των αλλοδαπών κακών και στο τέλος νικούσαν ενώ ο κόσμος τραγουδούσε το Εθνικό Ύμνο!!!
Μέχρι που κάποια Κυριακή, βραδάκι πάλι, σε μια αδέξια λαβή ενός δικού μας, φεύγει από το πρόσωπο ενός «αλλοδαπού κακού» η μάσκα! Εκείνη τη στιγμή έπεσε βαθειά σιωπή, που λέει και το άσμα!
Μέχρι που ακούστηκε μία φωνή από το πλήθος: «ρε, παιδιά ο … Μπάμπης ο εισπράκτορας από τα Άσπρα Χώματα….» !!
Το τι έγινε δεν περιγράφεται.. ό,τι κρατούσε ο καθένας πετάγονταν στα κεφάλια των διοργανωτών και των «παλαιστών» και κραυγές ακούγονταν «τα λεφτά μας πίσω ρε, αλητάμπουρες, μασκαράδες, παραμυθατζίδες» και άλλα που δεν μου επιτρέπει ο Νόμος περί Τύπου να γράψω….

Αυτά για να σας φρεσκάρω την μνήμη λίγο και να αναρωτηθώ ο δυστυχής, «εσύ Αντώνη μου, με ποιον πάλευες όλο το βράδυ για πάρτη μου;;
Μπας και είχατε ντύσει τον Μπένυ Αττίλιο και παλεύατε μεταξύ σας;; 
Μα Αντώνη μου, με όλο το σεβασμό, τέτοιοι αγώνες είναι «σικέ» και στημένοι που λένε, και ο Μπένυ δεν είναι από Βρυξέλλες μεριά αλλά από την Σαλονίκη να ‘ούμε!!

Κάντε υπομονή Πατριώτες,
γιατί μετά τις κωλοτούμπες θα έχουμε συνεχώς και άλλους «διεθνείς» αγώνες πάλης, γιατί αυτούς που βάλαμε να μας σώσουν θα μας γυρίσουν στην εποχή του Καρπόζηλου, του Καμπαφλή, του Αττίλιο και των συμπαθών βιοπαλαιστών που βλέπουν από ψηλά τους σημερινούς παλαιστές όπως ο Ηγέτης μας, που ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, και αναρωτιούνται «50 χρόνια πέρασαν, είναι δυνατόν να τρώνε ακόμα κουτόχορτο;;;»

Ο Αναλυτής

ΥΣ 1 Μιας και αθλητής πάλης δεν έχει πάρει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου κατά πως ξέρω, δεν ζητάμε όλοι γονυπετείς από τον Ηγέτη μας να πάει στους Αγώνες μπας και πάρουμε κανένα μετάλλιο;;
Ας πάρει και τον Αττίλιο/Μπένυ μαζί του για να κόψουμε και κανένα εισιτήριο!!

Ο Αναλυτής πάλι

ΥΣ 2 Μέχρι αυτή τη στιγμή που σας γράφω το κείμενο αυτό Πατριώτες, έχουν παραιτηθεί καμιά δεκαπενταριά Υπουργοί και Υφυπουργοί της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας!!!
Καλά διερωτώμαι τόσους μήνες τι περίμεναν να γίνει για να δοξαστούν;; Να μας έλεγαν οι κουτόφραγκοι, «μιας και έχετε τόσο καλούς Υπουργούς σας χαρίζουμε το μισό χρωστούμενο»;;;

ΥΣ 3 Ο ωραιότερος όλων είναι πάντως ο Καρατζαφύρερ!: Κάθισε και συγκυβέρνησε όλο αυτό το διάστημα, πρότεινε, διαπραγματεύτηκε, συμφώνησε και τώρα φεύγει λέει από την Κυβέρνηση και δεν θα ψηφίσει αυτά που …συμφώνησε στο Μαξίμου!!! Ε, ρε τρέλα που πουλάνε οι άνθρωποι!!

Ο Αναλυτής και τέλος




Δεν υπάρχουν σχόλια :