Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μπάχαλο έγινε τελικά και το κόμμα του Καρατζαφέρη

Πήγε για μαλλί ο Καρατζαφέρης και βγήκε κουρεμένος. Ήθελε και αυτός να δώσει ένα επικοινωνιακό σόου, δεν είχε όμως τόσο καλά συνεννοηθεί με τους ...


υπουργούς του. Πήγε στο φλου να δημιουργήσει επεισόδιο και αποδείχτηκε ότι κάνει του κεφαλιού του.
Ενώ υπερψήφισε το πρώτο μνημόνιο με όλα τα ταρατατζούμ, αντί να βγει και να καταγγείλει την ανικανότητα του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ να εφαρμόσει τους βασικούς του έστω όρους, πήγε να το παίξει και αυτός Σωτήρας που έχει λύσεις για όλα, όπως ο Σαμαράς. Τι κακό κάνει αυτός ο Αντώνης!
Έπρεπε όμως να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαβουλεύσεων με τους υπουργούς του. Οι οποίοι παραιτήθηκαν μεν, δεν θα καταψηφίσουν όμως το νέο Μνημόνιο.

Ειδικότερα ο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει το Μνημόνιο 2 σύμφωνα με τις διακηρύξεις του Καρατζαφέρη αλλά ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είπαν ότι θα υπερψηφίσουν τα μέτρα. Το φυσά και δεν κρυώνει ο Καρατζαφέρης γιατί δεν περίμενε αυτή την αντίδραση!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης μπήκε στο τηγάνι κι έσπασε τ’ αυγά. Γιατί Καρατζαφέρη, μπήκες στο τηγάνι & έσπασες τ’ αυγά; Φάε τώρα & από μένα μια καρπαζιά.