Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μηταράκης. Τον ενοχλεί το «μακελειό» του Λοβέρδου και δεν τον πειράζει καθόλου η λάσπη των δεξιών blogs!

Δεν περίμεναν στη Συγγρού από τους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ τέτοια αντίδραση. Ενώ έσπρωξαν τους αναξιόπιστους πλέον εισαγγελείς (μετά τη φούσκα των «παρεμβάσεων») να ...


διαβιβάσουν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ, ανέμεναν δηλώσεις στήριξης στους δύο εισαγγελείς από το εσωκομματικό μέτωπο του ΠΑΣΟΚ. Και τους την έφερε ο Λοβέρδος, αφήνοντας πίσω τους άλλους δελφίνους, ο οποίος και κέρδισε τις εντυπώσεις τουλάχιστον στο ισχυρό φιλοπαπανδρεϊκό «λόμπι».
Το επιτελείο της Συγγρού για άλλη μια φορά εκτιμά λάθος τα γεγονότα και προβλέπει εντελώς αντίθετα από τις πιθανές αντιδράσεις του «αντιπάλου»!
Γι’ αυτό και βγήκε έντρομος ο Μηταράκης να νουθετήσει το Λοβέρδο. Μίλησε για απρέπεια, όταν τα ιστολόγια που ανήκουν στο payroll της Συγγρού βυσσοδομούν καθημερινά και κάνουν λόγο από «επανάσταση» μέχρι κρεμάλες!
Με ύφος δολοφόνων που κρατάνε πριόνι, έτοιμο να κόψει κεφάλια και να "λυτρώσει" τη χώρα από οποιονδήποτε δεν είναι γνήσιος και καθαρός δεξιός και αντιστέκεται στο "μεγαλείο" του Προέδρου Αντώνη.
Έτσι και άλλαξες πουκάμισο σε περιμένει η οργή των αντινιούσηδων και το καθιερωμένο υβρεολόγιο των φαήλων! Αλλά ο Μηταράκης δεν κοιτάζει την καμπούρα του; Δεν τον συμφέρει!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μηταράκης είναι ο άνθρωπος των funds στην Ελλάδα. Είναι και ο ίδιος πολύ fund !!!
Dιακεκριμένο στέλεχος του μεγάλου αμερικανικού fund, Fidelity μετακόμισε μέσω Λονδίνου στο επιτελείο του Αρχηγού Σαμαρά.
Όχι βέβαια τόσο τυχαία όσο φαίνεται. Έχει και ο Νότης ρόλο στο νέο σκηνικό που πάνε να διαμορφώσουν για την Ελλάδα.
Στην επιστροφή στη δραχμή δηλαδή και στην απόλυτη εξαθλίωση και χρεοκοπία...
Μην ξεχνάμε ότι ο Μηταράκης είναι αντιπρόεδρος των Ελλήνων τραπεζιτών στη Μεγάλη Βρετανία και τα συμφέροντα των Ελλήνων και Ξένων Τραπεζιτών εκπροσωπεί ο Σαμαράς