Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

19 Φεβρουαρίου θέλει να ανακοινώσει κόμμα ο Πανο-Καμμένος …

Ο Καμμένος θεωρεί όσους ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση … προδότες και αντισυνταγματικούς! Επιφυλάσσει σε όλους αυτούς, το λιγότερο … κρεμάλες! Οι "τυχεροί" θα τουφεκιστούν στο Σύνταγμα!  Εάν ο ...


Σαμαράς πει ΝΑΙ στη νέα δανειακή σύμβαση τότε δηλώνει ότι θα προχωρήσει στο σχηματισμό νέου πατριωτικού κόμματος που θα αντισταθεί στο 4ο Ράιχ, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο που έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα και το λαό της! Ζητάνε τα δανεικά όταν οι Ευρωπαίοι χρωστάνε στην Ελλάδα και η Ελλάδα δε χρωστά πουθενά!
Το κόμμα του θα παλέψει να ακυρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση και να πέσει η συγκυβέρνηση! Μάλιστα πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έπρεπε να υποκύψει ούτε στην ημέρα των εκλογών που ορίστηκε στις 19 Φεβρουαρίου, οπότε επιλέγει αυτή την ημέρα για να ανακοινώσει το κόμμα του, εάν μέχρι τότε δεν τον έχει μεταπείσει η Συγγρού! Άρχισε δηλαδή το κόλπο .. Μη με τραβάτε ρε παιδιά, αφήστε με να φύγω!
Και πάλι κάτι δεν κολλάει στην όλη υπόθεση. Ο Καμμένος ανήκει στην σκληροπυρηνική πτέρυγα της Δεξιάς. Μας προέκυψε αίφνης μαχητής του έθνους και της φυλής. Της συνομοταξίας των Φαήλων! Ενδέχεται ολόκληρη η ξαφνική πολεμική του Καμμένου να προέρχεται από εδώ και να έχει στόχο την καθοδήγηση της Σκληρής Δεξιάς που πιθανώς θα αποσκιρτήσει σε σκληρότερα χωράφια, εάν η ΝΔ υπερψηφίσει το Μνημόνιο 2. Το κόλπο βρίσκεται σε εξέλιξη από το Ζάππειο 2 και εξής. Όταν φάνηκε ότι έρχεται η εποχή της κωλοτούμπας για τον Αντώνη και εσωκομματικά δίνονταν η αίσθηση ότι ο αγώνας κατά του Μνημονίου συνεχίζεται από συγκεκριμένες πτέρυγες της ΝΔ, υπό τις ευλογίες της Συγγρού και του Σαμαρά! Τα κόλπα της Συγγρού δεν έπιασαν οπότε βρίσκονται σε εξέλιξη άλλα τεχνάσματα, ακόμη και … Καμμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :