Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Κακουργηματικό θέατρο σκιών και διώξεις στα οχτάδικα για να κοιμάται ο κόσμος!

Το παράλογο κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα. Γίνονται συλλήψεις και διώξεις που έχουν σκοπό όχι να ξεκαθαρίσουν το τοπίο αλλά να το θολώσουν περισσότερο. Για να υπάρχει υλικό κάθαρσης στα οχτάδικα των κρατικοδίαιτων καναλιών από όπου και θα ...



έπρεπε να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι! Έτσι ‘όπως το πάνε με θεαματικές κινήσεις αποδεικνύεται ο σχεδιασμός και η μετριότητα των σκηνοθετών που σχεδίασαν το κυνήγι μαγισσών, μελετημένο πάνω στις ανάγκες των δελτίων ειδήσεων.
Η δίωξη κατά του ειδικού γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Γιάννη Καπελέρη, υπάγεται και αυτή στο θεαθήναι και στην επιχείρηση κοινωνικής ύπνωσης. Ήδη αμφισβητείται από πολλά κέντρα ο τρόπος που εκδιώχθηκε και συνδέεται με τις παραιτήσεις των δύο οικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι παραιτήθηκαν από υπερευαισθησία και επανήλθαν παρορμητικά για το happy end του δράματος που έζησαν! Ενδέχεται και να αποζημιωθούν για ηθική βλάβη και για διασυρμό από τα δελτία των οχτώ! Η υπόθεσή τους πάντως αρχειοθετήθηκε και εμβρόντητος ο ελληνικός λαός βλέπει σοβαρότατες καταγγελίες περί άνωθεν παρεμβάσεων να κλείνουν για πάντα και να αφήνουν τεράστια κενά, που δεν αφορούν το πλατύ κοινό. Πολύ γρήγορα θα καλυφθεί και αυτό το επεισόδιο από άλλες περιπέτειες. Αυτή την περίοδο παίζουν οι συλλήψεις!

Σημείωση: το επεισόδιο με τους Οικονομικούς Εισαγγλείς δεν έκλεισε! Επιστρέφουν με δηλώσεις βόμβες. Εχθές άφησαν αιχμές για το εσπευσμένο κλείσιμο της "έρευνας" και υποστήριξαν ότι, στην πρώτη προφορική κατάθεση στους ανωτέρους τους στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για το θέμα των παρεμβάσεων που δέχτηκαν, έδωσαν και στοιχεία και ονόματα.
Τα "ονόματα" περνούν κατά διαστήματα στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας και δεν έχουν ποτέ δοθεί τελικά στη δημοσιότητα. Θυμάστε το περίεργο παιχνίδι με τους νταβατζήδες; Όταν οι δημοσιογράφοι απαιτούσαν "ονόματα παρακαλώ", τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ποιές είναι οι επιχειρήσεις που διαπλέκονται μεταξύ οικονομικών κέντρων, ΜΜΕ και διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :