Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σοκ στη Νέα Δημοκρατία με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις

Καθόλου ικανοποιημένοι δεν είναι στη Νέα Δημοκρατία με τις δημοσκοπήσεις. Δεν το δείχνουν αλλά η καρδούλα τους το ξέρει. Παρά τα τεράστια ποσά που δαπανώνται «για έρευνες», όλες οι μετρήσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όλα είναι ρευστά. Λέγεται ότι εξαντλήθηκε ήδη σε ...


άσκοπα έξοδα και δημοσκοπήσεις το τεράστιο ποσό που δανείστηκε η ΝΔ από την Attica και ψάχνουν τώρα για άλλο κορόιδο τραπεζίτη μπας και πάρουν κανά δανεικό κι’ αγύριστο! 
Έχει εμπειρία ο Αντώνης, γιατί χρωστά ακόμη τα δάνεια της ΠΟΛΑΝ, αλλά ο νόμος φαίνεται ότι δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση!
Golden επικοινωνιολόγοι προτείνουν στη ΝΔ ότι υποχρεούται να επιδεικνύει τσαμπουκά, στοχεύοντας τουλάχιστον στην πρώτη θέση με σκοπό να ελέγξει από θέσεως ισχύος της μετεκλογικές εξελίξεις. Όλα όμως είναι ρευστά. Και αυτό φαίνεται από τα ποιοτικά στοιχεία των ερευνών ακόμη και αν είναι πληρωμένα ή πειραγμένα!
Εκεί που η ΝΔ φαίνεται ότι έχει τεράστιο πρόβλημα είναι η Θεσσαλονίκη. Ακόμη και στη «Μάνα της Δεξιάς» όπως αποκαλούν την συμπρωτεύουσα οι Ελαφρολαϊκοί υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. 
Στην τελευταία δημοσκόπηση η ΝΔ έπιασε μετά βίας 13,5% …! Οι Θεσσαλονικείς προτιμούν να δηλώνουν αναποφάσιστοι παρά να εμπιστευτούν την «Σωτηρία» της Ελλάδας στους Σοφούς Οικονομολόγους της ΝΔ.
Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα όταν θα αποκαλυφθούν όλα τα ψηφοδέλτια και θα αποδειχτεί ότι στη ΝΔ έχουν κάμει κατάληψη τα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης που μέχρι πρόσφατα έβριζαν τη ΝΔ και συνεργάζονταν σε όλα με το ΠΑΣΟΚ για να την αποδυναμώσουν. Έβλεπαν οι τοπικές κοινωνίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :