Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Η Τρόικα έχει ενημερώσει Γερμανούς και Γάλλους για τα κόλπα της Νέας Δημοκρατίας

Οι εντυπώσεις που απέσπασε η Τρόικα από την τελευταία συνάντηση με το Επιτελείο του Σαμαρά, στις αρχές Δεκέμβρη, ήταν απολύτως αρνητικές! Οι Σοφοί Οικονομολόγοι στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, με τους απεσταλμένους της Ευρώπης, έλεγαν ...


«όχι και πάλι όχι»! Οι Τροϊκανοί εντυπωσιάστηκαν από την πλήρη απουσία θέσεων και εναλλακτικών προτάσεων και εκεί απέδωσαν την πλήρη άρνηση Λαζαρίδη, Σταϊκούρα και Μηταράκη να συμφωνήσουν σε εντελώς δεδομένες υποχρεώσεις της χώρας έναντι των δανειστών μας. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις έχουν επιλέξει και πάλι την πλήρη άρνηση και την πλήρη απομόνωση. Οι Τροϊκανοί τρόμαξαν στην ιδέα ότι αυτοί μπορεί και να κυβερνήσουν μεθαύριο!
Έντρομοι ενημέρωσαν Γαλλία και Γερμανία, αλλά και το Όλι Ρεν, οι οποίοι επίσης έμειναν έκπληκτοι! Παρά τις τεράστιες προσπάθειες να συνεφέρουν τον Σαμαρά και το επιτελείο του, έχουν επιστρέψει και πάλι στο σημείο μηδέν και στις κόκκινες γραμμούλες, σάμπως η ελληνική πλευρά έχει περιθώρια ελιγμών!
Αποτέλεσμα: στην Ευρώπη δεν θέλουν με τίποτα να δουν τους οικονομολόγους του Αντώνη και τον ίδιο τον Αντώνη, σε θέσεις κλειδιά στην επόμενη κυβέρνηση και αναμένεται να το δείξουν το επόμενο διάστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :