Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Κουρουπλής «έβαλε τα γυαλιά» στον Χρυσοχοΐδη

Αφίσα που κυκλοφορεί στο Facebook, αναφέρεται στον Κουρουπλή (σημειωτέον είναι τυφλός) που διάβασε το μνημόνιο και δεν το ψήφισε, οπότε και διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και στον ...


Χρυσοχοΐδη που δεν το διάβασε και το ψήφισε.

Τώρα βέβαια είναι πολύ δύσκολο να το διάβασε πράγματι, πάνω κάτω μια γενική ενημέρωση είχε, που σαφώς την είχε και ο Χρυσοχοΐδης που παραπονέθηκε σήμερα στο Mega ότι: «Γνώριζε τις βασικές κατευθύνσεις» αλλά δεν γνώριζε αναλυτικά το περιεχόμενο των 2.200 σελίδων του μνημονίου (μαζί με τα σχεδιαγράμματα και τις παραπομπές). 
Ποιος βέβαια ήταν αυτός που γνώριζε το περιεχόμενο πάνω από 2000 σελίδων! 
Ακόμη και αυτοί που δεν το ψήφισαν από κεκτημένη αντιπολιτευτική διάθεση το καταψήφισαν και όχι από πλήρη γνώση του κειμένου! Εξάλλου και στη Νέα Δημοκρατία, μόλις άρχισαν να ψηφίζονται τα επιμέρους μέτρα, έδιναν την ψήφο τους, δηλαδή αργότερα φάνηκε ότι συμφωνούσαν με το περιεχόμενου του ... μνημονίου! 
Το πιο πιθανό είναι όλοι οι βουλευτές να είχαν διαβάσει τον πρόλογο του μνημονίου, όπου και εμπεριέχονται οι βασικές γραμμές και να είχαν μια γενική ενημέρωση για το ειδικότερο περιεχόμενο του κειμένου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :