Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Προσέξτε! O Notis Μηταράκης διαβάζει την σκέψη σας. Ξέρει αν διαβάσατε το μνημόνιο!

Δεν μπορείς να μπεις εύκολα στο μυαλό του Notis Μηταράκης! Ζει στον κόσμο του και δεν αφήνει κανένα να κατανοήσει την μαγεία της σκέψης του. Σε κάθε παρέμβασή του, απαιτείται να τίθεται το ....
κλασικό ερώτημα «Τι θέλει να πει ο ποιητής;»
Γιατί πρόκειται περί πολιτικού - ποιητού! Το όνειρο του Πλάτωνα ενσαρκώθηκε στο μυαλό του Μηταράκη! Είναι ο επιστήμονας που έχει διεισδύσει στα βαθύτερα αίτια της ύπαρξης. Ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος Μάγος της Συγγρού! Σε σκέφτεται και διαβάζει τη σκέψη σου! Είναι μεταλλαγμένος! 
Μόνο έτσι εξηγείται το παράπονο που έχει από τη Ντόρα Μπακογιάννη, μια και όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε: “Η Ντόρα δε διάβασε το μνημόνιο”.
Που το ξέρει τώρα αυτός; Βουντού έκανε ή ρώτησε τη μαγική σφαίρα; Δεν ξέρουμε σε ποια ακριβώς μαγική τέχνη έχει εντρυφήσει ο Notis Και οφείλει να μας ενημερώσει για να μη σκάσουμε από την αγωνία. 
Εάν πάλι πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες τότε τσάμπα σκάμε εμείς για τις μαγικές του ικανότητες. Γιατί τότε τίθεται το ερώτημα εάν αυτές οι Μάγισσες θα μειώσουν το έλλειμμα σε ένα χρόνο, όπως μας ενημέρωσε ο Αρχηγός Tony στο περίφημο "Ζάππειο 1". 
Οπότε προβλέπεται με το Notis να σκίσουμε τα πτυχία μας και να κάψουμε τα κάρβουνα! Προβλέπεται δηλαδή, να τρέχουμε όλοι στο Χόγκουαρτς Εξπρές και την αποβάθρα 9 και 3/4 ... Άτιμη μαγεία τί μας κάνεις!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κλαίω!

Ανώνυμος είπε...

Δες την δήλωση Μηταράκη πρώτα! Είπε "αναρωτιέμαι αν το διάβασαν"

Ανώνυμος είπε...

Δε ντρέπεστε να μιλάτε έτσι για ένα νέο και πετυχημένο Έλληνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νότης δεν είναι έτσι όπως τον παρουσιάζεται. Είναι μεγάλος επιστήμων και η Ελλάδα περιμένει πολλά από αυτόν και τον Αντώνη Σαμαρά.