Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Πούτιν έδειξε ... ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διάθεση(!) να βοηθήσει τη χώρα μας !

Στην προσπάθειά του να ξεπουλήσει τη χώρα στον Πούτιν, ο Αντώνης τελικά απέσπασε ευχές και … ενδιαφέρον! Τι κατάφερε; Να το παίξει ίνδαλμα των ...


περίεργων εθνικόφρονων που επενδύουν σε ευρωσκεπτικισμό και επιστροφή στη δραχμή! Νομίζουν στη Δεξιά ότι θα κερδίσει η Ελλάδα, συναλλασσόμενοι με την "Αρκούδα"! Η Λαϊκή Δεξιά επιδίδεται και πάλι σε επικίνδυνα για το έθνος παιχνίδια και άθλια προπαγάνδα προς εσωτερική κατανάλωση! 
Ο Πούτιν Θέλει να βοηθήσει τη χώρα μας, τώρα τρία χρόνια, αλλά η βοήθεια δεν έρχεται. Επιθυμεί να αναβαθμιστεί σε δάνεια χώρα της Ελλάδας με δυσβάστακτους όρους (ως συνήθως από την Ρωσία!) και χωρίς εμείς να απαιτούμε ανταλλάγματα ... Να του δώσουμε ουσιαστικά "φιλέτα" εις βάρος των Γάλλων και των Γερμανών που είναι οι πραγματικές Δάνειες Δυνάμεις της χώρας! Πονηρός ο Πούτιν!
Εκεί θα περιμένουμε, όπως πάντα περιμέναμε από τους Ρώσους, χωρίς ποτέ η βοήθεια να φτάνει! [Με τα γαϊδούρια μας την στέλνουν τη βοήθεια οι Ρώσοι κι έχει τον άφταστο;] 
Εξάλλου τις μεγάλες προδοσίες από τη Ρωσία τις δεχτήκαμε. Οι Ρώσοι μας πρόδωσαν και στα Ορλωφικά, και στην Επανάσαση του 21 προκαλούσαν τα μύρια εμπόδια και στον Ατατούρκ, αυτοί έδωσαν τα όπλα για να σφάξουν τους «ιμπεριαλιστές» Έλληνες! Όσο για τον περίφημο αγωγό και πάλι μας χρησιμοποίησαν για να πετύχουν πιο συμφέρουσες συμφωνίες με τους Τούρκους και τους Αμερικάνους.
Ας δούμε και τις επενδύσεις που θα κάνουν και δεν γίνονται. Και όμως αυτές οι επενδύσεις γίνονται και επεκτείνονται ταχύτατα στην ίδια την … Αμερική! Οι Πουτινιστές μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Όπως μας δούλευαν οι Πανελλήνιοι Σοσιαλιστές με τον στυγνό δικτάτορα Καντάφι! 
Άλλες είναι οι βλέψεις του Πούτιν και αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την απρόσκοπτη διέλευσή τους από τη χώρα μας (και εγκατάστασή τους!), χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Πάνω κάτω υποχρεούμεθα να τους υπακούμε!
Οι εταιρείες που υποτίθεται δεν επιτρέπουν οι Αμερικάνοι να επεκταθούν στην Ελλάδα, επεκτείνονται ταχύτατα στις ΗΠΑ. Όπως η LukOil και άλλα πουτινικά κεφάλαια.
Πως είναι δυνατόν να ενοχλούνται οι Αμερικάνοι από την συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας, μια συνεργασία που ήταν από την αρχή, τόσο εύθραυστη και δεν ενοχλούνται καθόλου από την εισβολή της Ρωσίας στις Ανατολικές Ακτές (κυρίως)! Η LUKOIL μάλιστα έχει σκοπό να επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα και ήδη επεκτείνεται!
Μάλλον ο Γ’ Παγκόσμιος αναβάλλεται μια και η Ρωσία εισέβαλε στην Αμερική χωρίς καμία αντίσταση, αλλά δεν τις επιτρέπεται να επενδύσει στην Ελλάδα! Πρέπει να στήσουμε κώλο για να επενδύσουν εδώ οι Ρώσοι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :