Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο κ.Σαμαράς ο Βατοπεδινός, στη Μόσχα


Διαβάζω στην ιστοσελίδα της ΝΔ Καστοριάς ρεπορτάζ που αναπαράγεται πανομοιότυπα σε ολόκληρη σειρά εθνικόφρονων μπλογκ: ...
«Σε μεγάλη ελληνορωσική εκδήλωση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, του ομογενή σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, η οποία έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του καθεδρικού Ναού του Σωτήρος. Στην εκδήλωση μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς, κάθισε δίπλα δίπλα με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο, με τον οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία. Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους Κρυπτοχριστιανούς, υποστηρίχτηκε από πολλούς και επιφανείς Ρώσους και Έλληνες καλλιτέχνες , μεταξύ των … η συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα, …».
Οφείλω να κάνω έξι παρατηρήσεις:
1. Ο κ.Σαμαράς δεν κάθισε δίπλα στο Ρώσο πατριάρχη αλλά σε κάποιον μητροπολίτη, όπως άλλωστε φαίνεται στη φωτογραφία όλων των ρεπορτάζ. Οι ευσεβείς της ΝΔ δεν γνωρίζουν ούτε τον Ρώσο πατριάρχη φυσιογνωμικά, ούτε το διακριτικό κάλυμμα του κεφαλιού του («κούκολ»).
2. Ο καθεδρικός ναός του Σωτήρα, σύμβολο της αισχρής φαραωνικής Εκκλησίας των τσάρων, είχε κατεδαφιστεί από τους Μπολσεβίκους και ανοικοδομήθηκε το 1995. Η αμετανόητα αντιδραστική ρωσική Εκκλησία δεν σεβάστηκε τα εργατικά δικαιώματααπαίτησε οι εργασίες να είναι 24ωρες,  οι εργάτες να δουλεύουν ο καθένας 12 ώρες την ήμερα, χωρίς αργίες. Δεν βρέθηκε όπως ήταν φυσικό το προσωπικό και έτσι επιστρατεύτηκαν φτωχοί άνεργοι από  την Ουκρανία και τη Μολδαβία, όπως ξεδιάντροπα ομολογεί ευσεβής ιστότοπος.
3. Στο ναό στεγάζεται το δεύτερο από τα τέσσερα κεφάλια του Ιωάννη του Χρυσόστομου, το οποίο διπλασιάστηκε αρχικά (με κυτταρική μίτωση) και μετά ήλθε στη Ρωσία από το Βατοπαίδι αρχές του 17ου αιώνα και το 2010 έκανε τουρνέ στις ΗΠΑ. Το δεύτερο κεφάλι βρίσκεται ακόμη στο Βατοπέδι, και συμμετείχε πρόσφατα σε θαυματουργική τουρνέ στη Λέσβο και στην Κύπρο. Τα άλλα δυο βρίσκονται στη Δύση.
4. Ο κ.Σαμαράς έχει αθωώσει το Βατοπέδι και τον μάγο (της ιερής βρακοζώνης και του μυστικού κρανίου) Εφραίμ (τέκνου του γελαστού πτώματος του καταδικασμένου στην Κύπρο για παιδεραστία, Ιωσήφ), που ανασταίνει νεκρούς, γκαστρώνει εγκύους και θεραπεύει (όχι το ζάχαρο, ούτε τον πυρετό, αλλά) καρκινοπαθείς (πλην του Χριστόδουλου): «Οι ελληνικές αρχές πρέπει να κλείσουν τη δικαστική υπόθεση σχετικά με τον ηγούμενο της μονής Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτη Εφραίμ, δήλωσε σε συνέντευξη με τον ανταποκριτή του ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ ο Αντώνης Σαμαράς προ της επίσκεψής του στη Ρωσία» (24 Ιανουαρίου, 2012 — vatopaidifriend4). Μένει να μάθουμε αν προσκύνησε τη μαγική νεκροκεφαλή της Μόσχας ή έμεινε πιστός στο κρανίο που λανσάρει ο Εφραίμ.
5. Ο κ.Σαμαράς συνεχίζει μια ηρωϊκή πατριωτική παράδοση του Καραμανλή του Β΄, ο οποίος έχοντας αναπτύξει σχέσεις με τη Ρωσία, βρέθηκε στο στόχαστρο σκοτεινών (εβραιομασωνικών) αμερικανικών κύκλων, απειλήθηκε με δολοφονία, υποχρεώθηκε να αναμίξει το κόμμα του σε σκάνδαλα, εκβιάστηκε να παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του βλέποντας τηλεόραση και τρώγοντας πίτσες, η εμπνευσμένη πολιτική του υπέστη δεινό μοϋκοτάζ και εξαναγκάστηκε να προκαλέσει εκλογές στις οποίες ο ελληνικός λαός εξαγορασμένος από αμερικανούς πράκτορες τον καταψήφισε.
6. Με πρωθυπουργό (“Αυτοδυναμία ακόμη και με δεύτερες εκλογές”) τον Μυστικοκονδυλιάρχη και ρουσφετολόγο των Μουσείων κ.Σαμαρά, μνημοσυνιάρχη του Μελιγαλά, η βοήθεια προς την Ελλάδα του τ.πράκτορα της Κα Γκε Μπε, υπόλογου για εκλογική νοθεία, για τις δολοφονίες των Λιτβινένκο, Άννας Πολιτκόφσκαγια, Ναταλίας Εστεμίροβα, του επικεφαλής του «άντρου της Μαφίας Κρεμλίνου» («ΤΑ ΝΕΑ-3 Δεκεμβρίου 2010), του κατόχου του κινέζικου βραβείου Ειρήνης Κομφούκιος για τους πολέμους του στη Γεωργία και στην Τσετσενία, ευσεβή προσκυνητή της Βρακοζώνης Εφραίμ και πιστού συζύγου Β.Πούτιν, είναι δεδομένη. Η Ελλάς θα αναγεννηθεί εκ της τέφρας της, όπως συνέβη και την 21η Απριλίου.

roides.wordpress



Σημείωση kontranews : Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι για τη Λαϊκή Δεξιά της ΝΔ ότι για το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ο Μουαμάρ Καντάφι …

Δεν υπάρχουν σχόλια :