Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Εσωκομματικό θέμα εγείρει στη Ν.Δ η δεδομένη υποψηφιότητα του υιού Ψυχάρη!

Φωτογραφία του υιού Ψυχάρη από το Rotary pcwu
Μείζον ζήτημα έχει δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία εξ αφορμής των διαρροών σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Ψυχάρη (γιού του εκδότου του ΒΗΜΑΤΟΣ, Σταύρου) στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ...


έχουν γίνει νύξεις στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά ενώ παράλληλα πολλά κομματικά στελέχη έχουν διατυπώσει με ποικίλους τρόπους την αντίθεση τους (έγραψε σχετικά σήμερα και το blog fimotro) σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Σαμαρά ωστόσο επισημαίνουν ότι «δεν είναι δυνατόν να κριθεί ένας υποψήφιος με βάσει την πολιτική στάση των συγγενών του, θα ήταν απαράδεκτο να κρίνουμε με αυτές τις λογικές» διατυπώνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκεια του προέδρου της ΝΔ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει μερίδα στελεχών τις αποφάσεις του. 
Στο μεταξύ ο κ. Σταύρος Ψυχάρης φαίνεται να έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά ορισμένων στελεχών τα οποία κινούνται κατά κύριο λόγο στο πεδίο της «ομάδας Καραμανλή».

Γιατί όπως εξηγεί πρώην Υπουργός η εφημερίδα το «ΒΗΜΑ» είχε χτυπήσει με σφοδρότητα την Κυβέρνηση Καραμανλή αλλά ακόμα και τώρα συχνά-πυκνά και με κάθε ευκαιρία δεν λείπουν οι ειρωνικές- κατά κύριο λόγο- επιθέσεις στον πρώην Πρωθυπουργό. Π.Ρ

http://www.newpost.gr/post/

Τί γυρεύει ο υιός Ψυχάρης στους Ροταριανούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια :