Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο Λοβέρδος καταγγέλλει τις απεργίες φαρμακοποιών και γιατρών ως … πολιτικές!

Υποκινούμενες και πολιτικές χαρακτήρισε τις απεργίες γιατρών και φαρμακοποιών ο Λοβέρδος. Στην Ελλάδα βέβαια είναι συνηθισμένο κομματικό όπλο οι απεργίες και κυρίως οι απεργίες διαρκείας! Ο Λοβέρδος κάπου έχει δίκιο γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας κλάδος στην Ελλάδα που ...

να μην έχει τεράστια προβλήματα. Η απόλυτη λύση δηλαδή των προβλημάτων των γιατρών και των φαρμακοποιών θα ήταν και κατά ένα μέρος άδικη εις βάρος των Ελλήνων. Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και είναι ο τεράστιος δανεισμός, ο οποίος προέρχεται και από τον χώρο της υγείας.
Οι παχυλές αγελάδες έγιναν ισχνές και οι πάντες πρέπει να το κατανοήσουν.
Ποιος όμως υποσκάπτει τον Λοβέρδο; Είναι σαφές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το εσωκομματικό ζήτημα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ και οι συντεχνίες λαμβάνουν θέσεις κατά το συμφέρον τους και κατά το συμφέρον των κομμάτων και εσωκομματικών τάσεων που εξυπηρετούν.
Η συνέχεια των συντεχνιακών αντιδράσεων, θα δείξει ακριβώς πως κάποιοι, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιούν κοινωνικές ομάδες (με πραγματικά φυσικά προβλήματα, κανείς δεν το αρνείται) για να επιβάλουν την ελκυστικότερη προς αυτούς λύση και ... διαδοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :