Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η Συγγρού διαδίδει ότι τελείωσαν οι Φιλελεύθεροι Μητσοτάκης, Σπηλιωτόπουλος και Χατζηδάκης για τη Νέα Δημοκρατία

Υπουργικά κουστούμια ράβουν οι Σκληροί Δεξιοί της Νέας Δημοκρατίας
Σας ενημερώσαμε χθες για τις δημοσκοπήσεις που γίνονται με παραγγελιοδόχο τη Νέα Δημοκρατία. Τα συμπεράσματα είναι σε μερικές περιοχές σοκαριστικά αλλά περισσότερο τους ενδιαφέρει ο έλεγχος των εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό και κάνουν τα πάντα για να ... 


κερδίσει το επιτελείο του Προέδρου Αντώνη τις περισσότερες έδρες με σύμμαχο τη γνωστή σε όλους (ελαφρο) Λαϊκή Δεξιά.
Τα αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από την Β’ Αθηνών. Όπου έχουν ανατραπεί τα πάντα υπέρ της Συγγρού. Ενώ στις πρώτες θέσεις προτίμησης βρίσκονταν διαρκώς οι Φιλελεύθεροι: Κυριάκος Μητσοτάκης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Κωστής Χατζηδάκης, επιτέλους έπεσε το κάστρο του φιλελευθερισμού στην Β’ Αθηνών και τώρα προηγούνται οι Γνήσιοι Δεξιοί: Γιάννης Μανόλης και Πάνος Καμμένος. 
Αντίστοιχα μηνύματα «νίκης» καταφθάνουν και από τις άλλες μεγάλες περιφέρειες, όπως π.χ. τον Πειραιά, όπου οι καθαροί δεξιοί έχουν επίσης ανατρέψει τις ισορροπίες.
Στη Συγγρού βλέπουν ότι ο αγώνας της Ελαφρολαϊκής Δεξιάς δεν πάει χαμένος. Οι μυστικοσύμβουλοι του Αντώνη κάνουν πως δυσφορούν με την εξέλιξη για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών.
Με κλειστές όμως τις πόρτες πανηγυρίζουν. 
Φαίνεται ότι η Σκληρή Δεξιά αλλάζει τις ισορροπίες στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ, μετά από πολλά χρόνια. 
Και οι σκληροί δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους! Επιτέλους θα ξεφορτωθούν όλα τα απομεινάρια του καραμανλικού μεσαιοχωριτισμού (και του Μικρού Καραμανλή και του Μεγάλου)!

Δεν υπάρχουν σχόλια :