Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Φουλ σαμαρικό έχει γίνει το δελτίο του MEGA ! Για 10 εκατομμύρια ευρώ έγινε ελαφρολαϊκός ο ΔΟΛ. Πολλά λεφτά θα μου πείτε!

Και λέγαμε και μεις γιατί τόσο μίσος ξαφνικά κατά του Παπανδρέου; Δόθηκε η εξήγηση! Και η εξήγηση αφορά 10 εκατομμύρια ευρώ! Αν προσέξατε έχει ήδη γίνει και δελτίο κατά του Παπαδήμου. Στόχος του ΔΟΛ παραμένει η παράδοση του Μαξίμου στον Σαμαρά! Δεν δέχονται τίποτα ...



λιγότερο. Διαπλοκή και διαφθορά για άλλη μια φορά πορεύονται μαζί, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος που θα έχει η δανειακή τους ευδαιμονία στον ελληνικό λαό. Ποτέ τους βέβαια δεν ενδιαφέρθηκαν για το λαό. Πάνω απ' όλα η τσέπη τους και τα συμφέροντά τους! 
Ως εκ τούτου, το δελτίο του Mega έχει γίνει καθαρά σαμαρικό με στροφή προς το ελαφρολαϊκό. Σε λίγο θα είναι επίσημοι star του καναλιού ο Μανόλης και ο Πανοκαμμένος! Στο κεντρικό οχτάδικο του καναλιού, γίνεται πάνω από 30 φορές αναφορά στο όνομά του Σαμαρά και μάλιστα με τρόπο .. δοξαστικό! Πολύ συχνά τονίζεται ότι «ο Αντώνης δικαιώθηκε» για να το εμπεδώσουμε κι’ εμείς που ακούμε Σαμαράς και παθαίνουμε αναγούλα! Τόσο πολύ ζόρι φαίνεται τραβάνε οι ΔΟΛιτζήδες. Είναι πλέον θέμα επιβίωσης γι’ αυτούς τα δάνεια από την Εθνική, απ’ όπου παίρνουν δάνεια 90 χρόνια τώρα! Έτσι έμαθαν βλέπετε να προχωρούν. Όχι με υγιή ανταγωνισμό αλλά με κρατικοδίαιτες προστασίες. Με ανταλλάγματα φυσικά! Η κόντρα Παπανδρέου – Ψυχάρη δείχνει πόσο διεφθαρμένο ήταν όλο αυτό το σύστημα διαπλοκής που ταΐζει παραπληροφόρηση τον ελληνικό λαό τα τελευταία 100 χρόνια!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Υγιής ανταγωνισμός στην Ελλάδα υπάρχει μόνο για τα κορόιδα και τους μεροκαματιάρηδες. Ποτέ για τους κρατικοδίαιτους και τις συντεχνίες. Ελεύθερη αγορά δεν είχαμε ποτέ ασχέτως αν οι αριστεροί προπαγανδίζουν το αντίθετο.