Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Και όμως! Ο ΔΟΛ έχει πάρει 19 εκατομμύρια ευρώ από την Εθνική το Δεκέμβριο του 2010! Κάμανε τα εκατομμύρια ... πετσετάκια!

H Εθνική Τράπεζα απάντησε στον Ψυχάρη και αρνείται ότι για την έκδοση του δανείου που αιτήθηκε,  ζητήθηκε παρέμβαση Παπανδρέου. Η Εθνική Τράπεζα οφείλει όμως να δώσει στη δημοσιότητα τα δάνεια που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια (συμπεριλαμβανομένης και της ...


διακυβέρνησης Καραμανλή) ο Ψυχάρης. Για να δούμε ποια ακριβώς είναι τα στάνταρντς της διαπλοκής στις απαιτήσεις της! Να δει και ο ελληνικός λαός που πάνε τα εκατομμύρια! 
Είναι αλήθεια πάντως ότι η Εθνική Τράπεζα χορήγησε δάνειο 19 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ τον Δεκέμβριο του 2010 με εγγύηση το κτίριο που στεγάζεται ο δημοσιογραφικός οργανισμός! Τότε τι τα ήθελε, άλλα 10 ο Ψυχάρης; Τόσο γρήγορα τα τρώνε αυτοί τα εκατομμύρια;
Αξίζει πάντως να διαβάσετε την απάντηση της Εθνικής:
“Η Εθνική ουδέποτε ζητά ή αφήνει περιθώρια για ανάμιξη τρίτων στη χορήγηση δανείων, επισημαίνουν στελέχη της τράπεζας, υπογραμμίζοντας ότι “για την έγκριση δανείων υπάρχουν τα αρμόδια όργανα της τράπεζας τα οποία και αποφασίζουν με συγκεκριμένες και διαφανείς διεργασίες.
Ούτε για το συγκεκριμένο δάνειο ζήτησε ουδέποτε έγκριση. Πράγματι ο ΔΟΛ είχε ζητήσει 10 εκατ. ευρώ δάνειο αλλά επειδή δεν δόθηκαν στην ΕΤΕ οι απαραίτητες εξασφαλίσεις, δεν εγκρίθηκε η χορήγησή του"

Δεν υπάρχουν σχόλια :