Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Χάρης Τσέβης: αφιέρωμα σε έναν visual designer, κάτοικο της φωτεινής πλευράς του πλανήτη [creative] [τέχνες]


Τον είδαμε πρόσφατα στο TEDxAthens 2011, προς το τέλος της εκδήλωσηε Είναι ο Χάρης Τσέβης ένας ανατρεπτικός και καινοτόμος visual designer, γνωστός για τα διάσημα μωσαϊκά πορτρέτα του! Το πιο γνωστό από αυτά το δημιούργησε για το ιταλικό περιοδικό Panorama και ...


απεικονίζει τον Steve Jobs που αποτελείται από χιλιάδες προϊόντα της Apple (Mac, iPhone, iPad, Xserve κτλπ).
Έχει σπουδάσει στο Μιλάνο και την Αθήνα, με έδρα την Ελληνική πρωτεύουσα προσφέρει μέσω του προσωπικού του studio υπηρεσίες επικοινωνίας για πελάτες από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους εταιρίες όπως η Nike, η IKEA κι η Toyota, μέσα όπως το TIME, το Fortune και το Wired και διαφημιστικές όπως η TBWA\Chiat\Day Los Angeles, η Leo Burnett Hong Kong ή η BBH Sao Paolo.
Ταυτόχρονα, διδάσκει οπτική επικοινωνία στο κολλέγιο ΑΚΤΟ και αρθρογραφεί τακτικά για θέματα design, κυβερνοκουλτούρας και ιστορίας της πληροφορικής σε έντυπα όπως το RAM και το +design. Έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις για την εργασία του στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώ έχουν γραφτεί γι’ αυτόν πολλά άρθρα τόσο στον ελληνικό, όσο και στον ξένο τύπο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν και πάρετε ένα δείγμα από το εκπληκτικό του ταλέντο επισκεφτείτε το προσωπικό του ιστολόγιο και την σελίδα του στο flickr.













































Charis Tsevis

Δεν υπάρχουν σχόλια :