Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το φάγατε το κορίτσι! Με δάνεια πήρε η Λιάνα Κανέλλη μια αρχαία καλύβα στην Εκάλη.

Ο κομμουνισμός στην πράξη από τη Λιάνα Κανέλλη!
Αναγκάστηκε η σοσιαλίστρια Λιάνα να δώσει συνέντευξη για να εξηγήσει πως κομουνίστρια όντας, ζει σε μια έπαυλη στην Εκάλη, δίπλα στην αφρόκρεμα της πλουτοκρατίας. Δηλαδή δεν μπορεί μία επαναστάτις να χει σε μια βιλα; Δάνεια πήρε και αγόρασε ένα "κωλόσπιτο" δίπλα στο ναό του ...


Εκάλειου Διός. Ενδέχεται και πάνω στο ναό. Ποτέ δεν ξέρεις. Ξέρετε ότι η περιοχή ήταν ανέκαθεν τόπος με καλύβες;
Ακούστε την εξήγηση, από τη συνέντευξη της κοπέλας, για να μορφωθείτε οι αγράμματοι:
«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός». Μάλλον η συντρόφισσα Κανέλλη προσπαθεί να μας πείσει πως η Εκάλη είναι η περιοχή με την καλύβα της γριούλας.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ένα συναισθηματικά ασταθές άτομο, με πολλαπλά προβλήματα αποδοχής του αυτού του, είναι ρατσιστικό να χτυπιέται ακόμη κι όταν ακίζεται προβάλλοντας την παπαγαλίστικη ημιμάθεια της, ώστε να αποκτήσει λίγη αυτοεκτίμηση. Μια ομοφυλόφιλη γυναίκα που διώκει μαζί με το υποτοθέμενο κόμμα της ΟΛΟΥΣ του απλούς φτωχους ομοφιλόφυλους- εργάτες ας πούμε.........διώκει δηλαδή τον εαυτό του..μια μεγαλοαστή που μαιμουδίζει την αριστερή για ''ουμανιστικούς αδιευκρίνιστους λόγους''........μια ''διανοούμενη'' των εξωφύλλων που απλά έχει παπαγαλίσει ονόματα, τίτλους για λόγους προβολής,( καμια σελίδα 10 κανένος βιβλίου, δεν είςε ποτέ την τιμή να την διαβάσει η Γαρούφω).........αν όμως η 56-χρωνη ημίτρελη θλιβερή είναι για λύπηση, το ΚΚΕ που την προβάλλει σαν τον αρκουδιάρη την αρκούδα στην πλατεία: εδώ η ''περίεργη'' που ήρθε μαζί μας!.........είναι ΑΙΣΧΡΟ!