Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τα ίδια δώρα χάρισαν ο Σαμαράς στο Ισραήλ και ο Αβραμόπουλος στον Έβρο!

Από το ίδιο μαγαζί ψώνισε η Συγγρού το «δώρο» που κρατούσε ο Αντώνης στο Ισραήλ και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και το μοίραζαν αυτές τις μέρες στα ταξίδια τους. … Ένα ομοίωμα αρχαίου μαρμάρινου ανάγλυφου χειραψίας που θεωρείται εβραϊκός συμβολισμός. Μάλλον τα δώρα αγοράστηκαν για τον ...


Αντώνη για να χρησιμοποιηθούν στην εβραϊκή του περιοδεία και ζήλεψε τις εβραϊκές δάφνες του Αρχηγού ο Αβραμόπουλος και πήρε και αυτός μια ντουζίνα για να τα μοιράσει στον Έβρο, στην μεθόριο όπου πήγε επίσημη επίσκεψη! Όπου πήγαινε έδινε και "δυο χεράκια"! 
Κράτησε και ένα για να το χαρίσει στον τούρκο ομόλογό του Ισμέτ Γιλμάζ. Έδωσε και στον διοικητή του τουρκικού φυλακίου στη Γέφυρα Κήπων του Έβρου και το ίδιο ακριβώς δώρο έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στον Μπενζιαμίν Νετανιάχου και σε άλλους αξιωματούχους του Ισραήλ. Όπου πήγαιναν υπήρχαν δυο μαρμάρινα χεράκια για να τα χαρίσουν!

Φήμες: εξωφρενών είναι στη Συγγρού από την κίνηση του Δημήτρη. Έβγαλαν μάλιστα βρώμα ότι ο Αβραμόπουλος τα «έκλεψε» από την Συγγρού!.
Γεγονός 1: ο ΥΠΕΞ Δημήτρης χάρισε στους Έλληνες στρατιώτες του φυλακίου της Γέφυρας μια ψησταριά και πολλά βιβλία. Για να διαβάζουν τρώγοντας! Η σκέψη περνάει από το στομάχι, σύμφωνα με αρχαία ρήση. Ρώτησε μάλιστα αν υπάρχει στο φυλάκιο Πελοποννήσιος , Ηπειρώτης ή Ρουμελιώτης για να χειρίζεται την ψησταριά – μην τυχόν και καούν οι μπριζόλες και δεν μορφωθούν οι φαντάροι μας. Τελικώς, τη δουλειά την πήρε ένας Καλαματιανός και μάλιστα με «υπουργική απόφαση».
Γεγονός 2: οι παραμεθόριοί-μας ξέρουν πάρα πολύ καλά τα ψώνια του Δημήτρη. Έπαιζε για πάρα πολύ ώρα μια στρατιωτική ορχήστρα εμβατήρια και δοξαστικά κομμάτια, μέχρι που το γύρισαν στο ρεμπέτικο και ο Δημήτρης έκανε παραγγελιά: «Πέντε μάγκες στον Περαία». Έπεσε ένας πανικός γιατί οι φαντάροι δεν ήταν προετοιμασμένοι για υπουργικές παραγγελιές. Σε κλάσματα πάντως δευτερολέπτου ένας φαντάρος ανάλαβε να εκτελέσει την παραγγελιά με μια κιθάρα. Ο φαντάρος ανταμείφθηκε με πέντε μέρες άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :