Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Για ποιο λόγο ο Μιχελάκης και τα έντυπα της Συγγρού έχουν επικεντρωθεί στον ΟΠΑΠ;

Περίεργη θεωρείται η ανακίνηση του θέματος του ΟΠΑΠ από τον Μιχελάκη και τα φίλα προσκείμενα σε αυτόν έντυπα και ιστολόγια. 
Σημειωτέον ότι από το ίδιο υπουργείο πέρασε ο Αντώνης Σαμαράς και η θητεία του έχει αφήσει πολλά κενά και κυρίως στα κονδύλια του ΟΠΑΠ. 
Για να ξέρουν στη Συγγρού ότι γίνεται πάρτι 


στον ΟΠΑΠ, θα πει ότι ξέρουν από παρτάκια! 
Η Νέα Δημοκρατία είναι διατεθειμένη να φτάσει τα πράγματα και τις αποκαλύψεις στα άκρα! 
Τα έντυπα και τα blogs της Συγγρού κάνουν λόγο για λαμόγια. Κατά τύχη είχαν διαφημίσεις του ΟΠΑΠ και σήμερα δεν έχουν! 
Μέχρι και ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στο θέμα: «Η ΝΔ δεν θα ανεχθεί άλλες λαμογιές» … «προσπαθούν ακόμη και την τελευταία στιγμή να βουτήξουν τα ασημικά» … «όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε λόγους που ζητάμε κάτι τέτοιο»!
Δεν ξέρουμε αν ο Σίμος γνωρίζει το βάθος «των λόγων», γιατί η Συγγρού στοχεύει διαφορετικά και εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Τα συμφέροντα των φίλων της ΝΔ-Market. 
Και συνεχώς ακούμε εταιρείες επικοινωνίας να κλείνουν λόγω αδυναμίας πρόσβασης στα κρατικά κονδύλια (ονόματα δεν λέμε). 
Εκεί και στοχεύουν. Στο μπλοκάρισμα των κονδυλίων για να τα μοιράσει η Συγγρού στους φίλους του Αντώνη και στους κολλητούς της Νέας ΝΔ. Γι’ αυτό και ζητά επειγόντως …. διαφάνεια! 
Το ενδιαφέρον της ΝΔ είναι υποκριτικό και κρύβει ίδιον όφελος! Ήδη ξέρουμε τι έγινε επί Σαμαρά στον ΟΠΑΠ. Τίποτα δεν εγγυάται κάτι διαφορετικό. Ο καβγάς γίνεται για το πάπλωμα στο πάρτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :