Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έρχονται οι Υπερέλληνες από το υπερδιάστημα να μας σώσουν. Έχουν παρκάρει στον Ερμή. [video]


Τρέλα επικρατεί στο διαδίκτυο με το τεράστιο ufo που εντοπίστηκε να κινείται νε εκπληκτικές ταχύτητες γύρω από τον Ερμή και να απορροφά ενέργεια από τον Ήλιο μας. 
Καημένοι ufo-κυνηγοί. Που να ξέρατε! Είναι ελληνικά διαστημόπλοια που έρχονται να σώσουν την Ελλάδα από τα νύχια της Αυτοκρατορίας των Μερκοζί. Οι Υποχθόνιοι Έλληνες έστειλαν μήνυμα στο


υπερπέραν και τα υπεραντάρ των Διαστημικών Ελλήνων το έπιασαν. Όχι θα το άφηναν να τους ξεφύγει. Σε κλάσματα ημερών ήρθαν στην γειτονιά μας. Το Γένος των Έψιλον δεν θα πέσει ποτέ στα νύχια του ερπετόμορφου Κοντού Ναπολέοντα Νικολά και της μεταλλαγμένης Αδόλφας Μέρκελ. Ευτυχώς οι Αρχαίοι Έλληνες προστατεύονται από τους Υπερέλληνες στο Άλφα του Κενταύρου και γι’ αυτό δεν φοβόμαστε τίποτα .

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσιότητα που έλαβε η όλη ιστορία υποχρέωσε τους επιστήμονες της NASA να πάρουν θέση υποστηρίζοντας ότι το φωτεινό αντικείμενο είναι μια « φωτογραφική οφθαλμαπάτη».
Όπως λένε το φωτεινό αντικείμενο είναι αποτέλεσμα της διαδοχής των εικόνων.
Τις εικόνες που στέλνει το τηλεσκόπιο μελετούν και επεξεργάζονται ειδικοί του Naval Research Laboratory οι οποίοι αναφέρουν ότι το φωτεινό αντικείμενο δεν είναι τίποτε άλλο από τον ίδιο τον Ερμή, σε μια εικόνα που είχε τραβηχτεί τα προηγούμενα 24ωρα.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε τώρα ρε παιδία. Ο Φάηλος στο άλογο του είναι και κυνηγάει διαστημοκένταυρους.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Φαήλος είχε εξαφανιστεί αυτές τις μέρες.
Ουφολόγοι επιμένουν ότι εντός του διαστημοπλοίου εθεάθη κύριος μουσάτος και γεμάτος με χαρακτηριστικά διαστημικού νταή.
Ο κύριος όπως βλέπετε έχει τα χαρακτηριστικά του Φαήλου, που σημαίνει ότι οι επαφές τρίτου τύπου άρχισαν και ο Φαήλος εκπροσωπεί την Φυλή των Αρχαίων και Προ Ελλήνων!
Φήμες που θέλουν τους εξωγήινους να πίνουν μπάφους και να παίζουν προ διαψεύδονται από το περιβάλλον των Έψιλον! Όσο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των εξωγήινων Ελλήνων τα στοιχεία είναι ελλειπή. Αν είναι σαν τους αρχαίους τότε ο Φαήλος σαν στρουμπουλό αγόρι που είναι θα περάσει άσχημα και θα καταλάβει επιτέλους τι θα πει αρχαίο γούστο αθάνατο!