Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί ο Μιχελάκης φοβάται το άνοιγμα των ελβετικών λογαριασμών; Τι κρύβει;

Επίθεση στον Καρχιμάκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Μιχελάκης, εξαιτίας της επιμονής Καρχιμάκη στο άνοιγμα των ελβετικών λογαριασμών των βουλευτών. 
Δικαιολογεί μάλιστα την άποψή του ο Μιχελάκης με αστεία επιχειρήματα του τύπου πάντα οι άλλοι φταίνε: 
«Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη ζητούν από τους βουλευτές ως και ...ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες! 
Προφανώς, αργότερα θα 


ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά...τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους …. Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που – για λόγους λαϊκισμού - ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε»

Τι φοβάται άραγε ο Μιχελάκης και συμπεριφέρεται κατ’ αυτό τον τρόπο; Τι κρύβει ή ποιους προσπαθεί να κρύψει; Τώρα γίνεται υπερασπιστής και του μαύρου πολιτικού χρήματος; Κρύβουν "μυστικά κονδύλια" κάποιοι από την Συγγρού στην Ελβετία;

Αυτό ακριβώς επισημαίνει και ο Καρχιμάκης στην απάντησή του:
«Ο αναδρομικός έλεγχος έχει γίνει για την περίοδο 1989-2001 και τα αποτελέσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα. Είναι πασίδηλη η αγωνία και εμφανής ο φόβος του κ. Μιχελάκη και της ΝΔ, στην προοπτική να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία. Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει δεν φοβάται».

Δεν υπάρχουν σχόλια :