Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Απορροφούμε το σοκ! Ο Σαμαράς ξέρει που είναι τα λεφτά! Υπόσχεται «επαρκή ρευστότητα»! Ο Θεός να μας λυπηθεί!

Θεός ο Αντώνης. Και λέγαμε ρε παιδάκι μου αν θα εγκαταλείψει τον μεσσιανικό του ρόλο. Όχι βέβαια; Ο Αντώνης αναλήφθηκε στους ουρανούς του ΕΛΚ. Μεταμορφώθηκε στα όρη της Μασσαλίας! Ακούστε τι πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση:

  • Πρώτον, Δημοσιονομική Πειθαρχία! Οι Κοινωνίες δεν πρέπει να ζουν πέρα από τα όριά τους.
  • Δεύτερον, Προσαρμοστικότητα! Οι Οικονομίες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εξελίσσονται σε ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς. Αλλιώς θα καταστραφούν.
  • Τρίτον, Ευελιξία! Οι Οικονομίες και οι Κοινωνίες πρέπει να έχουν την ικανότητα να απορροφούν σοκ και να αντέχουν απώλειες, χωρίς να διαλύονται.
  • Τέταρτον, Ρευστότητα! Οι σύγχρονες Οικονομίες σε πιστωτική ασφυξία, δεν μπορούν να πιάσουν τους στόχους τους ή να ξεπεράσουν τις ζημιές τους, χωρίς επαρκή Ρευστότητα.


Τέσσερις σαφείς κανόνες, πέντε λέξεις: Δημοσιονομική Πειθαρχία, Προσαρμοστικότητα, Ευελιξία, Ρευστότητα! Πρέπει να πηγαίνουν μαζί. Ποτέ η μία σε βάρος των υπολοίπων».

Ο Αντώνης είναι Γίγαντας και θεός μαζί. Έληξε η Τιτανομαχία. Η πλάστιγγα έγειρε στην πλευρά της Συγγρού. Σε λίγα χρόνια θα ζητάμε αποζημίωση για το μυαλό του Αριστοτέλη (χωρίς επίθετο) και του Αντώνη Σαμαρά (μεγάλη σκέψη με επίθετο). Τέτοια μυαλά δεν πάνε χαμένα. Θα τα πληρώσουν ακριβά οι επόμενες γενιές και έτσι θα ξεχρεώσουμε.
Εν ολίγοις: Ο Θεός να μας λυπηθεί και η Παναγιά μαζί μας! Άλλη λύση δεν υπάρχει! Ο άνθρωπος είναι πλέον επικίνδυνος και άρχισα να το πιστεύω απόλυτα, γιατί μέχρι στιγμής κάναμε ναι την προκατειλημμένη κριτική μας ....

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Και αυτος ο "σωτηρας της Ελλαδος" αναπτυξη με δανεικα θελει να κανει, μονο που τωρα δεν θελει να καταλαβει οτι η χωρα ειναι χρεοκοπημενη και οτι αυτη η πολιτικη μας οδηγησε στη χρεοκοπια.