Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η εφεδρεία απέτυχε, ο Αντώνης Σαμαράς ξαναδικαιώθηκε!

Κάθε μέρα δικαιώνεται ο Αντώνης Σαμαράς. Μέρα που να μη δικαιώνετε είναι μέρα αλλιώτικη και χαμένη στο διάστημα. Τίποτα δεν πάει καλά έτσι και δεν βρει το δίκιο του, ο Αντώνης από τα οχτάδικα. Κάθε μέρα στις 8 το βράδυ πρέπει να υπάρχει και μια σαμαρική επιβεβαίωση. Η εφεδρεία απέτυχε,  αποκρύπτεται όμως επιμελώς, ότι ...

ήταν άλλη μια σωτηριακή και Ζαππειακή πρόταση του Αντώνη Σαμαρά και των Σοφών Οικονομολόγων του που έχουν αναλάβει να αλλάξουν την μοίρα του τόπου. Είχε παρουσιαστεί μάλιστα με τυμπανοκρουσίες και τη Μαρία Σπυράκη να δίνει χαρακτήρα "αποκάλυψης" στην "λύση" που προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς!  
Επόμενο στάδιο της αποτυχημένης πρότασης Σαμαρά είναι οι απολύσεις, αφού γίνουν αξιολογήσεις. Το μέτρο της εφεδρείας; Απέτυχε παταγωδώς. Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε κάποιες διαφωνίες (θα εφάρμοζαν το μέτρο διαφορετικά!) ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είναι εφικτή η εφαρμογή του, ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Απλά χάνουμε χρόνο επουσιώδη και απαραίτητο για τις βασικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα.
Τα κανάλια και οι Πρετεντέρηδες κρύβουν επιμελώς ότι και αυτή η πρόταση ήταν της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά. Στις προσκλήσεις μάλιστα από το υπουργείο να συγκεκριμενοποιήσει τι ακριβώς εννοεί ότι θα εφάρμοζαν διαφορετικά το νόμο, εκώφευσαν, μια και δεν υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις, δεν υπάρχουν κάτι πιο συγκεκριμένο. Υπάρχει μόνο πολιτική απάτη και προεκλογική υποσχεσιολογία. Ο καρκίνος της Μεταπολίτευσης! Μετά τις εκλογές θα μας εξηγήσουν το βερίκοκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :